Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
-da stef stiu, buna treaba -oricum cine vrea poate sa si-l traduca singur...daca ti minte in urma cu ceva vreme am tradus si eu versiunea 1.4(parca)...e ceva de muncit dar nu e greu -acum eu folosesc primul skin, cel rosu cu capul de mort, insa in cateva clipe il desfac si schimb imaginea aia ca nu ma prea incanta
multimim maja!!! ca mai intervi...din cand in cand......atentie Oana la exprimare "mai esti printre noi" suna fff trist...Doamne fereste! nu?...sper sa nu te superi...
09 octombrie 2009, 22:45:08 • actualizat 09 octombrie 2009, 23:01:13 (3 ori)
)
@ascary -ca sa modifici un skin, il desfaci in bucati si modifici in el ce doresti apoi il aduni la loc creeand unul nou -pentru skinuri 2.0 folosesti iconsoft theme builder 2 -pentru skinuri 1.4 folosesti iconsoft theme builder 1.3 -ca sa faci sa mearga un skin 1.4 pe versiunea 2.0 trebuie desfacut cu iconsoft theme builder 1.3 si dupa ce modifici il aduni la loc cu iconsoft theme builder 2.0 -instructiuni gasesti aici ⤡
09 octombrie 2009, 23:23:26 • actualizat 09 octombrie 2009, 23:26:06 (1 ori)
Are cineva un Iconsoft PhonEx 2 fara Trial (aranjat, am vrut sa spun)? Al meu tocmai si-a dat seama ca ar trebui sa-mi arate ca e trial... Sau macar un link. Multumesc.
sal, la today screen mi am ales samsung widget, cum pot sa mai adaug ceva programe? un coleg de al meu are tot omnia, dar lui ii apare setari sus, mie nu!!ms anticipat