Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
stef cred ca am descoperit de la ce anume aveam eu probleme....de la tema aceea de la tine pentru wisbar cea cu vista...de la ea mai pateam si cand intram in mesaje si nu imi aparea nimic in bara de jos...trebuia sa imi dau eu seama...pacat mare de acea tema chiar imi placea vreo idee?sau ce as putea sa fac? imi placea mult skinul acela (
28 septembrie 2009, 16:01:44 • actualizat 28 septembrie 2009, 16:02:45 (1 ori)
steff195 28-09-2009 15:20:26
Pana la urma naspa si skinul ala de moto... doar tastatura e skinata, in rest sunt toate butoanele de la skinul standard. Long live the gothic!
Da exact, asa este la moto. Eu unul pt. moment il las putin pe ElectricGreen imi place culoarea, dar cu siguranta il voi schimba curand PS: nu stiu nici eu de ce aveai probleme cu arhiva de pe sharemobile,..ca am mai incercat iar si merge...dar oricum nu este important, din moment ce este naspa' Poate o sa mai apare si altceva mai bun. Cand gasim postam, pana atunci...'Good Luck'
29 septembrie 2009, 23:57:09 • actualizat 30 septembrie 2009, 00:11:07 (1 ori)
foarte frumos SPB Mobile Shell v3.5.Build.9593 dar cam multe probleme...se blocheaza...si nu merge nici vremea....vremea nu ar fi o problema dar mai rau e ca se blocheaza telefonul..
30 septembrie 2009, 07:59:15 • actualizat 30 septembrie 2009, 08:18:19 (1 ori)
Salutare este primul meu mesaj de pe acest forum ...am si eu o problema( eu nu telefonu ) cum se dezinstaleaza un fiser .cab ? multumesc de pe acum sigur se gaseste cineva sa ma lumineze