Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
02 noiembrie 2008, 13:10:53 • actualizat 02 noiembrie 2008, 13:16:46 (2 ori)
Ati probat careva care aveti HSDPA (3g+) oferta zice "viteză acces internet/ 3,6 Mbps, asta depaseste 3g-ul normal S-ar putea ca prin apn internet sa putem beneficia de viteze HSDPA pentru cei care avem telefoane cu suport HSDPA Oferta e super zic eu (pt mine e convenabil, oricum nu depaseam 500Mb trafic lunar), iar la faza cu "tarif pentru traficul adițional(EUR/MB, fără TVA)/ 0,6 EUR/50 MB" e chiar Super OK pt internet mobil se pare ca voi parasi apn-ul wap
Dar oferta se poate activa pt 30 zile ca si Orange Unlimited si pe cartele Pre Pay
Aham, da intr-adevar apare la *100#, nu era cand m-am uitat eu recent pe la Servicii Apoi mai am 2 zile de wap unlimited activat si gata, imi voi activa internet dupa 3 ani de wap cu atatea limite si tot felul de batai de cap cu proxy orange, e cazul sa intru pe cursul normal Internet
Da e adevarat, dar pt messenger si client de email e bun, am sa ma abtin de la conectarea la PC, Mda era mai bine la 1Gb trafic, dar poate pe viitor se mai aseaza preturile Cica traficul neconsumat de la 1 luna la alta se reporteaza
nu prea cred ca se va reporta, vom vedea pe viitor, eu mi-am activat wap-ul ieri, as fi putut activa si optiunea de internet, dar nu am vrut sa ma risc , la 6 euro ar fi trebuit sa ofere macar 1gb trafic, la zapp ai cu 10 euro trafic nelimitat prin modem, acum avem posibilitatea sa testa aplicatii symbian/wm care functionau doar cu apn wap
Ati probat careva care aveti HSDPA (3g+) oferta zice "viteză acces internet/ 3,6 Mbps, asta depaseste 3g-ul normal S-ar putea ca prin apn internet sa putem beneficia de viteze HSDPA pentru cei care avem telefoane cu suport HSDPA
N-ai citit si tu cateva posturi mai in urma? Am probat eu noaptea si downloada cu vreo 66-70 KB/s. Asa normal in tampul zilei si seara merge cu vreo 50-55 KB/s. Doar o data am facut testele astea ca nu prea ma risc la download cu atata timp cat am 100 mb trafic!
Buna oferta,cea de 6 Euro.Eu niciodata nu am trecut de 250-300 mb pe luna (nici nu am abuzat de download).Nu ma arunc pt ca la mine in "catun" nu am inca 3g (e pe vine).Acum problema este ca daca ai "dezlegare" prin apn internet incepe streamingul si ala papa kb nu gluma. E totusi un inceput promitator!
Personal eu nu-mi fac griji in ce priveste streamingul. Hai sa fim sinceri : chiar folositi asa mult streaming? mai ales cei cu ppc-uri. Cui ii convine sa-si consume toata bateria intr-o ora-doua? Eu folosesc complet ocazional streaming iar 500 mega sunt suficienti zic eu pe moment. Totusi, e internet mobil, vreti de-acuma sa scoateti iso-uri direct pe telefon? Pentru net serios exista pc-ul. Deci la 6€ si 500mb (care la wap nu i-am depasit niciodata) am toata mobilitatea de care am nevoie.