Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
05 septembrie 2005, 12:05:12 • actualizat 05 septembrie 2005, 12:09:30 (1 ori)
Eu am conectat telu la PC prin IrDA. Acum o saptamana am cumparat adaptorul USB to IrDA cu 670.000lei. De mers merge, telu se incalzeste si el mai ales la down/up/load. Eu sunt multumit! Fata de wap-ul de pe tel, chiar daca era wap2.0, e mai pe PC. In ceea ce priveste distanta intre tel si adaptor IrDA e cam mica: 1,4m la 4MBps si 1,7m la 115KBit.
Eu am conectat, prin bluetooth, Spv-ul cu un Nokia 6230 si a mers excelent pe o distanta de pana la 20 de metri
ti se pare mult? Eu am conecta K700 cu un 7610 (cred)..nu mai stiu un nokia din ala, mai mare si in linie dreapta mi-a mers pe punti 35 de m, da cred ca era mai mult
Citesc si nu-mi vine a crede. Toate telurile cu bt au standardul care bate pana in 10m, numai SE z1010 are vs superioara pana in 100m.Rata de transfer nu scazuse la 35m?