Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu prea inteleg ce vrei sa zici. K750 foloseste Memory Stick Pro Duo, iar chestia aia lunga care tot nu stii ce face se pune in card reader, dar in prealabil ai pus Pro Duo-ul in adaptor.
Stai un pic, Pro Duo si Duo au aceeasi lungime? Eu pana acum credeam ca Pro Duo e mai lung... (deci cu adaptorul faci din Duo un Pro Duo) Imi cer scuze pentru confuzie. Dar mersi pentru observatie, Claudiu.
Doamne..astia care aveti k750i nu va uitati ce scrie pe card,pe adaptor? 1.Ala lung din pachet e adaptor,in format memory stick duo 2.cardul care se baga in telefon e pro duo 3.Adaptorul nu are utilitate,atata timp cat nu am gasit card reader care sa nu accepte pro duo.
Nu mai citesc tot topicul, dar sunt un pic confuz. Pana la urma k750 si k750i sunt acelasi telefon sau 2 telefoane diferite? Pentru ca vreau sa cumpar o carcasa pentru k750i, dar pe un magazin online am gasit pentru k750, si mi se par asemanatoare, totusi as vrea sa stiu daca exista diferenta intre ele... Sa vad daca sa cumpar carcasa pentru k750 si sa o pun pe k750i. De exemplu la 6230 si 6230i carcasele se potrivesc, cel putin cea de 6230i merge pe 6230, invers nu am vazut inca
Un prieten de-al meu are o mica problema. Nu reuseste sa acceseze fisierele de pe card... Mi-a aratat si mie ca nu are nicaieri "File Manager" (am vazut ca la alte SE, cum ar fi k800i, k550i exista in meniu "File Manager"). Anyway, el acceseaza documentele telefonului folosind "Media" (sau "Multimedia", nu mai stiu sigur, nu am avut niciodata SE ), si acolo el nu poate vedea cardul... Desi cardul functioneaza perfect in cititor, precizez ca am incercat 2 carduri in telefon, si nu pot accesa niciunul. In schimb pot asculta mp3uri de pe card prin "Media player", dar nu stiu cum sa fac sa "vad" cumva aceste fisiere.
12 februarie 2008, 16:59:58 • actualizat 12 februarie 2008, 17:15:19 (1 ori)
nu stiu de ce nu mi se mai conecteaza nici o aplicatie la internet.nici opera,nici mig33 etc.stiti ce as putea sa fac?cu browser ul telefonului pot naviga