Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
eu am patit la incarcator, mi-a intrat in pin inauntru si m-am chinuit sa fac ceva dar l-am stricat de tot si am inlocuit mufa.
bogdane, din cate stiu eu nu prea mai poti face ceva...a mai patit cineva asa cu un w800 si nu a reusit sa-l repare. a schimbat si softul, l-a curatat dar tot nimic.
12 noiembrie 2007, 06:27:28 • actualizat 12 noiembrie 2007, 06:29:08 (1 ori)
O problema, Am niste amr pe stick din niste inregistrari audio. De cand le-am facut de abia intra in sunete,nu mai pot sa-i fac nimic,decat sa le ascult cu mare greutate. In restul meniului nu are probleme.Pot sa-i dau formatare dar as vrea sa le salvez.Prin bluetooth vede stickul dar nu le salveaza,alte fisiere da.Prin cablu nu vede decat memoria telefonului.(Nu pot nici macar sa le transfer de pe stick in telefon) Sugestii cum as putea totusi sa le salvez? Merci,
Daca il conectezi cu cablul la PC, cardul e recunoscut ca un drive. Ai incercat sa le copiezi asa ?
Merci, uite asta nu stiam de fapt nu foloseam ca nu aveam nevoie pentru ca foloseam bluetooth.Acum am reusit sa le transfer pe pc dar nu pot sa le convertesc in mp3 cu un convertor.Imi semnaleaza `fisiere corupte`si nu ma lasa.Mentionez ca sunt inregistrari normale(gen reportofon).Am incercat sa le transfer pe alt tel.dar nu vrea.De asemeni am incercat sa le retransfer pe sony dar in memoria lui si nu pe stick.Dar la fel,`fisiere corupte`.Chiar nu mai stiu cum sa le pacalesc. Sugestii?
Dar mai pot fi "cantate" in vreun fel pe telefon sau PC ? Daca da, le dai play si le reinregistrezi. Alta solutie nu stiu. De fisiere .amr corupte dai mai greu.