Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Daca fisierele se termina in deb cu ce sa le instalez?
pachetele .deb sunt caracteristice sistemelor Debian, deci nu prea ai ce face cu ele in Sabayon (care e Gentoo-based). Poate doar sa le dezarhivezi si sa copiezi manual fisierele din sub-arhiva data.tar.gz
il folosesc de mai bine de o luna si este viata mai frumoasa mai ales acum de sarbatori cu un wallpaper cu tema respectiva+efectul de snow. . . . este chiar incredibil cat de bine te simti cand vezi ca afara ninge si ninge si pe monitor super super super
Si ei il am instalat de ceva timp pe hdd. Un lucru ce mi-a placut ca are posibilitatea de a-si instala grubul pe propria partitie si nu in MBR (spre deosebire de ubuntu ce nu are aceasta optiune), lucru foarte important pentru mine, avand in vedere ca mai folosesc Vista si XP, partitia activa fiind cea de Vista.
Imi plac si mie efectele grafice, mult peste Vista Aero, si faptul ca vine cu playere audio-video si codecuri multimedia integrate.