Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Deschid acest topic pentru ca tocmai am reusit, dupa vreo 30 de minute de google-uit, sa gasesc un site de reincarcare prepay care sa functioneze asa cum trebuie. Pentru ca altii sa poata sa se descurce mai rapid, haideti sa postam si sa discutam despre site-uri ce ofera servicii de reincarcare a creditului PrePay.
Incep eu cu http://www.e-prepay.ro , site de pe care tocmai am cumparat un cod de reincarcare Orange de 4 euro folosind cardul bancar. A durat putin cam mult procesarea comenzii, dar in rest totul a fost OK. Site-ul este sigur, iar plata se face prin intermediul serviciului E-Payments oferit de GeCad (un nume mare in computing-ul romanesc). Daca mai stiti si voi alte site-uri, postati-le aici (fara scam-uri)
"¨ De exemplu iti incarci cont-ul cu 4 euro.. exemplul tau . Ce suma iti retrage din contul bancar ?
"¨ Si cat e comisionul la toata tranzactia asta?
"¨iti retrage 4 euro, in lei, la cursul zilei... Comisioane, stiu ca nu sunt...cumpar de ceva vreme cartele dp net si nu am fost niciodata comisionat cu ceva in plus, fata de suma afisata in factura electronica...
Corect! Comisioanele catre GeCad le plateste Orange. Si chiar daca nu ar fi asa, atunci nu se poate sa-ti fie retrasa din cont o suma mai mare decat cea aprobata de tine.