Stai linistit, ca si oameni cu bani se dau cu tartacutza de pereti in momentul de fata (ex: Becali, care a stins lumina la partid si a spus ca nu mai da cu bani in stanga si-n dreapta, Columbeanu, care nu si-a mai platit salariatii de cateva luni, etc).
Multe VIP-uri de carton din Romania, au renuntat la supermasinile de sute de mii de euro.
In concluzie. . .Si Bogatii Plang! In special milionari/miliardari la apelul bocancilor.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Criza economica
5 968 vizualizări
534 răspunsuri
Linkuri topic "Criza economica"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
02 ianuarie 2009, 12:00:42
Daca un investitor cu multi bani a pierdut numai 10% in criza asta, inseamna ca a fost un investor bun. Daca a pierdut de 5-6 ori mai mult, inseamna ca a fost un investitor normal.
Voiam sa spun ca trebuie sa tineti cont de faptul ca nu e prima criza, si nici ultima. In 2000-2003 a fost criza Dot Com, dar nu a comentat nimeni prin Romania, in 1987 a fost o alta mare criza economica, la noi nici nu s-a auzit de ea chiar daca si Romania a fost afectata.
Crizele economice sunt pur si simplu normale. Doar nu vreti sa se tot dezvolte economia pana la infinit. Orice ascensiune e urmata de o prabusire, dar in conditii normale nu o prabusire la fel de mare ca ascensiunea desi prabusirea se petrece pe un interval de timp scurt, iar ascensiunea pe un interval lung. Crizele sunt ca o pauza, o corectie, o linistire a economiei, dupa care trendul ascendent se reia de undeva mult mai jos decat unde s-a oprit astfel incat profitul poate creste considerabil.
Nu face nimeni experimente cu economia, nu e nicio grupare care vrea sa controleze omenirea, nici extraterestrii nu au venit distruga Pamantul, ci sunt numai niste valuri normale ale dezvoltarii. Cine vrea castiga, cine nu pierde sau asteapta.
Voiam sa spun ca trebuie sa tineti cont de faptul ca nu e prima criza, si nici ultima. In 2000-2003 a fost criza Dot Com, dar nu a comentat nimeni prin Romania, in 1987 a fost o alta mare criza economica, la noi nici nu s-a auzit de ea chiar daca si Romania a fost afectata.
Crizele economice sunt pur si simplu normale. Doar nu vreti sa se tot dezvolte economia pana la infinit. Orice ascensiune e urmata de o prabusire, dar in conditii normale nu o prabusire la fel de mare ca ascensiunea desi prabusirea se petrece pe un interval de timp scurt, iar ascensiunea pe un interval lung. Crizele sunt ca o pauza, o corectie, o linistire a economiei, dupa care trendul ascendent se reia de undeva mult mai jos decat unde s-a oprit astfel incat profitul poate creste considerabil.
Nu face nimeni experimente cu economia, nu e nicio grupare care vrea sa controleze omenirea, nici extraterestrii nu au venit distruga Pamantul, ci sunt numai niste valuri normale ale dezvoltarii. Cine vrea castiga, cine nu pierde sau asteapta.
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
02 ianuarie 2009, 13:39:01
Haideti sa va spun o intamplare pe cat de banala pe atat de adevarata!
Inaintea sarbatorilor am fost lo o banca (Unicredit Tiriac), la un amic ce lucreaza acolo, pentru a discuta ceva probleme personale cu el.
Din vorba in vorba am adus in discuitie acest subiect: Criza Economica - Recesiunea...In secunda 2 am fost rugat (la cel mai serios mod cu putinta) sa nu vorbesc in banca despre criza, recesiune, probleme financiare, etc, deoarece panicam clientii care sunt in banca la momentul respectiv!
Inaintea sarbatorilor am fost lo o banca (Unicredit Tiriac), la un amic ce lucreaza acolo, pentru a discuta ceva probleme personale cu el.
Din vorba in vorba am adus in discuitie acest subiect: Criza Economica - Recesiunea...In secunda 2 am fost rugat (la cel mai serios mod cu putinta) sa nu vorbesc in banca despre criza, recesiune, probleme financiare, etc, deoarece panicam clientii care sunt in banca la momentul respectiv!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 ianuarie 2009, 14:00:04
pai logic. acum cand toti incep sa se trezeasca la realitate bancile risca sa-si piarda clientii creduli care musca fiecare reclama misto de la televizor.
s-a votat o lege sa nu mai ascunda unele taxe,comisioane,etc...dar pana toti o vor respecta...
s-a votat o lege sa nu mai ascunda unele taxe,comisioane,etc...dar pana toti o vor respecta...
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
02 ianuarie 2009, 14:15:04
Legea privind reclamele mincinoase este de ceva timp in vigoare. Doar ca bancile intruiesc in asa fel angajatii incat, acestia sa prezinte doar partea frumoasa a lucrurilor.
In cazu institutiilor finaciare si al societatilor de asigurari nu exista notiunea de SERVICE:
S - sincerity
E - enthusiasm
R - respect
V - visual
I - information
C - ourtesy
E - eager
In cazul lor, scopul scuza mijloacele.
Obiectivul suprem e ca tu sa zgarii (semnezi) hartia...de restul se ocupa ei!
In cazu institutiilor finaciare si al societatilor de asigurari nu exista notiunea de SERVICE:
S - sincerity
E - enthusiasm
R - respect
V - visual
I - information
C - ourtesy
E - eager
In cazul lor, scopul scuza mijloacele.
Obiectivul suprem e ca tu sa zgarii (semnezi) hartia...de restul se ocupa ei!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 ianuarie 2009, 14:18:40
asta cu reclamele mincinoase ar trebui sa se bage si pentru companiile de operatori gsm. mint si astia de ingheata apele...
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
02 ianuarie 2009, 14:24:13
De cele mai multe ori e si vina clientului ca nu intreaba: de rusine sau in necunostinta de cauza, nu intreaba, iar institutiile se ghideaza pe principiul <copilul pana nu plange nu primeste piept> cu alte cuvinte <frate, ai intrebat despre X, Y, Z si nu ti-am raspuns?> .
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
02 ianuarie 2009, 14:24:25 • actualizat 02 ianuarie 2009, 14:29:01 (1 ori)
Apropo, sa stii ca si operatorii de telefonie sunt/vor fi afectati de criza economica.
Eu nu as vrea, as prefera sa pierd doar 10 milioane de lei vechi. Faptul ca au mai fost crize e adevarat, insa nu e prea bine, cu cat sunt mai multe si mai mari cu atat saracim mai mult, chiar si indirect dar saracim (cu mici exceptii).
seraf 02-01-2009 10:37:58
Mda, as vrea sa fiu in pielea celui care pierde jumatate din averea de 50 milioane de euroi si sa ma "oftic" ca nu o sa-mi pot cumpara prea multe vile anul asta decat sa fiu in pielea celor ce pierd 10 la suta din veniturile lor de amarasteni si sa trebuiasca sa-mi reduc ratia de haleala din cauza asta!MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
02 ianuarie 2009, 14:44:36
Gandeste-te cat de bine merg lucrurile dupa ce trece criza: nu doar ca recuperezi ce ai pierdut, ci mai si castigi.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
02 ianuarie 2009, 14:50:09
Asta daca nu pierzi tot si nu mai ramai cu nimic dupa criza sau continui sa pierzi si dupaia.
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
02 ianuarie 2009, 15:34:51
Depinde cat o sa tina si recesiunea asta.
Citeam zilele trecute un comentariu al lui Mugur Isarescu, conform caruia Romania ar avea nevoie de 10 miliarde de euro cash pentru a trece de cu bine de acesta criza.
Nu era specificat insa si intervalul de timp necesar depasirii acestei perioade.
Citeam zilele trecute un comentariu al lui Mugur Isarescu, conform caruia Romania ar avea nevoie de 10 miliarde de euro cash pentru a trece de cu bine de acesta criza.
Nu era specificat insa si intervalul de timp necesar depasirii acestei perioade.
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
02 ianuarie 2009, 18:22:47
klax187 02-01-2009 10:04:37
)politica, religia si "criza" financiara, sunt mijloace prin care, cei putini, controleaza pe cei multi.
Ma deranjeaza si m-am saturat sa tot fiu generatie de sacrificiu pentru tot felul de experimente politice, fiscale. . .
Ma deranjeaza persoanele rupte de relitate care traiesc de pe urma <lu' mamica sau lu' taticu'> , care nu au muncit macar 1 ora in viata lor sa vada cu se castiga o bucata de paine, dar, in schimb, vin senili pe forum si spun ca totul e ok, si ca nu ar trebui sa ne stresam. . .

de unde vii tu cu presupuneri ca ma intretine cineva pe mine?
stiu foarte bine ce inseamna sa-mi castig banii.
ce ai pierdut tu atat de mult in acest an si nu vei mai putea recupera pe viitor?
esti un investitor si ai pierdut asa de mult incat te-ai aprins dupa ce ai citit postul meu?
daca ma da afara de la locul actual de munca, imi gasesc rapid un alt loc de munca.
orienteaza-ti replicile catre cei pe care-i cunosti.
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
SymbianGeeo 02-01-2009 01:43:05
Nu inteleg de ce va ingrijorati atata
)politica, religia si "criza" financiara, sunt mijloace prin care, cei putini, controleaza pe cei multi.
au bagat faza cu an greu si nustiu ce, ca sa faca lumea ciocu mic, sa nu mai ceara salarii , preturi si drepturi.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 ianuarie 2009, 12:25:03
Geeo 02-01-2009 01:43:05
oamenii cu bani, Bani pe bune, au pierdut din criza asta, nu noi.are tata pe cineva la servici care are rata ca si-a facut casa ,inainte platea 350 euro pe luna. acum a sarit la 450 euro ,plus s-a scumpit si euro. daca o tine tot asa ala ca sa isi plateasca rata va trebui sa nu mai manance deloc
toate lucrurile sunt grozave... ura ura...hai sa ne bucuram ca suntem in criza .si anul asta rata somajului va fi cea mai mare de dupa 2000. uraaa!!!
desi in romania populatia activa are de intretinut 'jde mii de pensionari MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
03 ianuarie 2009, 15:51:09
Da, corect! Pentru ce sa ne stresam Cint?!?
Ce mai conteza ca euro a ajuns la 4 ron, peste tot se fac restructurari in masa, pana si pesoanele aflate la munca in strainatate se gandesc serios sa revina in tara.
Am un amic plecat de 10 ani in UK, lucreaza legal, are familie, si se gandeste foarte serios vanda tot ce are acolo si sa revina in tara, deoarece si acolo e jale. Se fac restucturari, pica banci si tot felul de institutii.
Daca inante greu gaseai un britanic , calificat sa lucreze pentru minim pe economie (treaba ce o faceau imigrantii), acum fac rand pentru un loc de munca!
Aceeasi poveste si cu alti amici plecati in Italia.
Acel coleg al tatalui tau e oarecum un caz fericit; Sunt persoane care au avut surpriza sa constate ca odata cu aceasta criza rata lor la banca, pur si simplu s-a dublat!
Oare de ce sa ne stresam?
Ce mai conteza ca euro a ajuns la 4 ron, peste tot se fac restructurari in masa, pana si pesoanele aflate la munca in strainatate se gandesc serios sa revina in tara.
Am un amic plecat de 10 ani in UK, lucreaza legal, are familie, si se gandeste foarte serios vanda tot ce are acolo si sa revina in tara, deoarece si acolo e jale. Se fac restucturari, pica banci si tot felul de institutii.
Daca inante greu gaseai un britanic , calificat sa lucreze pentru minim pe economie (treaba ce o faceau imigrantii), acum fac rand pentru un loc de munca!
Aceeasi poveste si cu alti amici plecati in Italia.
Acel coleg al tatalui tau e oarecum un caz fericit; Sunt persoane care au avut surpriza sa constate ca odata cu aceasta criza rata lor la banca, pur si simplu s-a dublat!
Oare de ce sa ne stresam?
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter