Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sunt si eu de azi posesorul unui 5800 blue. Inca citesc acest topic, dar inca nu l-am terminat. Asa ca, daca s-a mai intrebat ceea ce scriu, imi cer scuze. 1. Stiu ca bateria nu trebuie formatata. Am lasat-o sa se descarce complet, acum e la incarcat. Cat timp ati lasat la incarcat prima data? 2. Cunosc faptul ca OviMaps necesita conexiune la internet. Exista posibilitatea de a folosi acest program fara a face trafic de date? Sau daca nu, ce program de navigatie recomandati? 3. Am primit doar suportul auto. Ma intereseaza si incarcatorul auto si un cablu audio-video. Ceva pareri de unde sa cumpar? Astept raspunsuri! Mersi!
30 iulie 2010, 14:44:57 • actualizat 30 iulie 2010, 14:45:16 (1 ori)
1. Bateria trebuie incarcata minim 4 ore 2. OviMaps se poate folosi fara conexiune la net, personal imi place mai mult OVI fata de Garmin; le poti incerca pe amandoua sa vezi care, ce si cum... 3. Daca stai in bucuresti iti pot da gratis eu cabluri pt ca nu le folosesc
Daca nu te grabesti, saptamana viitoare as putea sa ti le trimit.... te rog sa-mi precizezi pe PM ce trebuie sa fac la Posta, ce sa le zic tanticilor de acolo pentru ca nu am mai trimis nimic cu Posta....