Sistemul de operare Windows XP contine un bug care duce la supra-solicitarea bateriilor calculatoarelor portabile si deci la descarcarea rapida a acestora.
Sursa: Bloomberg News
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Discutii generale despre Windows
9 224 vizualizări
537 răspunsuri
Linkuri topic "Discutii generale despre Windows"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
128 mesaje
din 03/01/2006
18 februarie 2006, 05:57:00
Atacatorii au descoperit o noua metoda prin care se poate exploata sistemul de operare Windows, desi, de data aceasta, Microsoft a reactionat la timp si a publicat inca de marti patch-urile de securitate care acopera exact gaurile de securitate depistate acum de hackeri.
Vulnerabilitatea este cauzata de o eroare ce poate aparea in cadrul componentei Korean Input Method Editor (IME). Aceasta poate fi exploatata pentru a forta aplicatia sa permita accesul neautorizat la informatii confidentiale accesibile numai prin privilegii de tip LocalSystem. O alta vulnerabilitate a fost depistata din cauza unei erori de verificari de limite care poate aparea in cadrul librariei npdsplay.dll, la interpretarea elementelor de tip EMBED. Aceasta poate fi exploatata pentru a forta aparitia unei erori de tip buffer overflow, prin intermediul unui element foarte lung de tip EMBED.
Aceste probleme se regasesc in editiile Microsoft Windows XP Home Edition, XP Professional Edition, Windows Server 2003 Datacenter Edition,Server 2003 Enterprise Edition, 2003 Standard Edition, Server 2003 Web Edition.
Pentru rezolvarea problemelor de securitate se recomanda aplicarea patch-urilor publicate recent, disponibile prin sistemul automat de actualizare al Windows-ului.
Vulnerabilitatea este cauzata de o eroare ce poate aparea in cadrul componentei Korean Input Method Editor (IME). Aceasta poate fi exploatata pentru a forta aplicatia sa permita accesul neautorizat la informatii confidentiale accesibile numai prin privilegii de tip LocalSystem. O alta vulnerabilitate a fost depistata din cauza unei erori de verificari de limite care poate aparea in cadrul librariei npdsplay.dll, la interpretarea elementelor de tip EMBED. Aceasta poate fi exploatata pentru a forta aparitia unei erori de tip buffer overflow, prin intermediul unui element foarte lung de tip EMBED.
Aceste probleme se regasesc in editiile Microsoft Windows XP Home Edition, XP Professional Edition, Windows Server 2003 Datacenter Edition,Server 2003 Enterprise Edition, 2003 Standard Edition, Server 2003 Web Edition.
Pentru rezolvarea problemelor de securitate se recomanda aplicarea patch-urilor publicate recent, disponibile prin sistemul automat de actualizare al Windows-ului.
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
E adevarat ca la Windowsurile piratate nu se mai fac update-urile?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Symbian
Asa se zice dar tot se gasesc mijloace.Nici mie nu-mi dadea voie sa pun SP1 prima data da am luat un programel mic si dupa aia nu am mai avut probleme.
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
02 aprilie 2006, 14:32:03
...cu toate ca...nu este legal....CUM SA FAC COPIE LA WINDOWS XP
...am CD original ...bootabil...si vreau sa fac o copie bootabila...nu pot...nu se face bootabila
...cum pot rezolva problema
...am CD original ...bootabil...si vreau sa fac o copie bootabila...nu pot...nu se face bootabila...cum pot rezolva problema
MW Addicted
1055 mesaje
din 12/11/2005
02 aprilie 2006, 14:40:07
cu clone cd (orice varianta) merge si la jocuri si la windows
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Pana sa reusesc sa fac o copie a windows-ului,am sticat vreo 3 cd-uri. Asa ca nu am mai incercat..
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Sau cu Nero .. Faci imagine la CD (iso) dupa care inscriptionezi. Sau cauta pe DC++ o imagine gata facuta.
MW Addicted
892 mesaje
din 02/09/2005
02 aprilie 2006, 15:04:01
@maru: am instalat WINDOWS SP3. De fapt eu un WinXp SP2 cu ceva tweak-uri, cu Office 2003 preinstalat si cu ceva teme in plus. Ah, era sa uit: nu cere serial. Personal sunt multumit de el. E destul de stabil si "chipes"!
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
02 aprilie 2006, 18:40:01
Gabbo 02-04-2006 15:04:01
@maru: am instalat WINDOWS SP3. De fapt eu un WinXp SP2 cu ceva tweak-uri, cu Office 2003 preinstalat si cu ceva teme in plus. Ah, era sa uit: nu cere serial. Personal sunt multumit de el. E destul de stabil si "chipes"! 
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Nokia3220
Pentru cei ce vor sa faca copie la windows au nevoie de nero si de un cd cu destul spatiu incat sa incapa windows aproximagtiv 450 mb, dupa care dati "copy cd" la nero, introduceti windows-ul original sau copie nero face o imagine temporara dupa care iti va cere cd-ul pe care va fi copiat. Salut
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Nokia3220
Ce se intanpla daca sterg toti registri din calc.? A incercat cineva. Ma duc maine sa instalez windowsul la cineva si innainte de asta sa sterg registri sa vad ce se intampla. Cred ca e cel mai prostesc mesaj. Dar vreau sa vad ce se intampla ca sa va spun ce sa nu faceti. Uni poate stiu deja.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
daca stergi registrii multe programe nu vor mai merge necesitanda a fi reinstalate
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Nokia3220
Ai dreptate nici windowsul nu mai mergea. Nu incercati asa ceva.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
17 aprilie 2006, 15:23:55
pai registrii fac legatura intre diferite fisiere si librarii/componente ale unui software.Daca legatura aia se sterge iese o varza,numai softwareurile "dintr-o bucata" mergand in continuare fara probleme
Înapoi la Sisteme operare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter