prefer sas satu 2 zile sa-l fac cum vreau pe al meu decat sa pun tot felul de black ,longhorn , nemesis ,bla bla..alea sunt pentru cei care nu stiu cum si ce sa foloseasca. iti da mura-n gura
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Discutii generale despre Windows
9 224 vizualizări
537 răspunsuri
Linkuri topic "Discutii generale despre Windows"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
16 decembrie 2007, 16:42:11
revelatia necunoscatorului poate. NICIODATA nu aveti incredere in softwareul modificat.
prefer sas satu 2 zile sa-l fac cum vreau pe al meu decat sa pun tot felul de black ,longhorn , nemesis ,bla bla..alea sunt pentru cei care nu stiu cum si ce sa foloseasca. iti da mura-n gura
prefer sas satu 2 zile sa-l fac cum vreau pe al meu decat sa pun tot felul de black ,longhorn , nemesis ,bla bla..alea sunt pentru cei care nu stiu cum si ce sa foloseasca. iti da mura-n gura MW Luver
106 mesaje
din 31/01/2006
Opera Mini
NTLDR is missing
Press Ctlr+Alt+Del to restart
Apas ce scrie si imi da iarasi ca mai sus... Ce e de facut?
Press Ctlr+Alt+Del to restart
Apas ce scrie si imi da iarasi ca mai sus... Ce e de facut?
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Ai sters din folderul Windows ?
Nu sterge daca nu stii ce stergi! Acum baga un CD cu XP si da-i repair.
Nu sterge daca nu stii ce stergi! Acum baga un CD cu XP si da-i repair. MW Luver
106 mesaje
din 31/01/2006
Opera Mini
Din C:/ am sters, da la C:/Windows nu am umblat. Nu inteleg de ce imi da eroare asta
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Pai ai sters fisierul respectiv. Click.
MW Luver
106 mesaje
din 31/01/2006
Opera Mini
Bun si acuma ce trebuie sa fac? Sa reinstalez Windows-ul? O sa imi bag VISTA!
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
16 decembrie 2007, 21:24:28
Bagă Linux Idiot-Proof Edition, că altceva nu știu ce să zic...
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
17 decembrie 2007, 00:38:16
toti va dati cu parerea la windowsul ce lam postat,dar nimeni nu la incercat...
de ce nu folositi windows 95 varianta imbunatatita ? e mult mai bun nui asa ?
ce am postat eu e greu de gasit daca nu sti ce sa cauti,e destul de greu sa faci ceva identic si la fel de greu este sa intelegi la ce foloseste...nu oblig pe nimeni sa il instaleze,este doar un link,o constatare facuta de mine si inca multi ( poate mii ) altii ,e drept ca fiecare este expert,dar cu toate astea nimeni de aici nu poate face ceva identic...sau ma insel !?!
de ce nu folositi windows 95 varianta imbunatatita ? e mult mai bun nui asa ?
ce am postat eu e greu de gasit daca nu sti ce sa cauti,e destul de greu sa faci ceva identic si la fel de greu este sa intelegi la ce foloseste...nu oblig pe nimeni sa il instaleze,este doar un link,o constatare facuta de mine si inca multi ( poate mii ) altii ,e drept ca fiecare este expert,dar cu toate astea nimeni de aici nu poate face ceva identic...sau ma insel !?!
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Eu unul nu dau 2 bani pe Windows-urile astea si majoritatea sunt de aceeasi parere. Adica ce faci tu cu programele alea deja bagate in el daca nu ti le plac ?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
greu de gasit o laie . . .sunt in prostie pe odc . pmpl . de bune ce sunt se bate lumea pe ele. nu stiu de ce toti alearga dupa windosuri modate cand le pot moda chiar ei foarte usor. poate . . . pentru ca sunt bata
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
17 decembrie 2007, 01:47:18
Claudiu 17-12-2007 01:26:06
Eu unul nu dau 2 bani pe Windows-urile astea si majoritatea sunt de aceeasi parere. Adica ce faci tu cu programele alea deja bagate in el daca nu ti le plac ?MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Lol2: adica nu vin ca parte din sistemul de operare ? Sunt programe obisnuite ?
Anyway, mai bine iti customizezi tu Windows-ul. Vorba lui Cint: Win-urile modate sunt pentru cei bata... Sau lenesi.
Anyway, mai bine iti customizezi tu Windows-ul. Vorba lui Cint: Win-urile modate sunt pentru cei bata... Sau lenesi.
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
17 decembrie 2007, 08:52:56
adica de ce sa stau eu 15 ore si inca vreo 15 luni ca sami fac un windows asa cum vreau si poate nici numi va iesi vreodata pt ca zilnic apar chestii noi si mai eficiente,cand cineva sa straduit sa faca o treaba destul de buna ce a inceput sa fie cunoscuta pe plan mondial ? nu vad sensul,pe bune acum...prefer sa iau programul gata facut,nu sa stau eu sami bat capul cu compatibilitatea lui pe acel sistem de windows
ziceti ca e mur in gura?da asa e si nu cred ca cine la descarcat si apoi instalat de aici are ceva impotriva,acum pe bune...nu cred ca este cineva de aici sau de oriunde in lume care odata ce si la instalat sa aibe ceva comentarii negative,binenteles ca daca nuti convine nero 8 poti sal stergi si sa pui nero 6 sau 7 , la fel si la ofice suite 2007 poti sa pui ce ofice suite vrei tu,sau poti numai sa stergi programul si la celelalte programe poti face la fel...dar acest windows e lucrat foarte bine la toate capitolele avand ultimele versiuni la programele oferite ce sunt incluse...iar daca crede cineva ca are un windows mai bun si mai mur in gura decat ce am postat eu , e liber sa il posteze.eu nu am facut decat sa ajut si cine a descarcat si instalat va aprecia asta
ziceti ca e mur in gura?da asa e si nu cred ca cine la descarcat si apoi instalat de aici are ceva impotriva,acum pe bune...nu cred ca este cineva de aici sau de oriunde in lume care odata ce si la instalat sa aibe ceva comentarii negative,binenteles ca daca nuti convine nero 8 poti sal stergi si sa pui nero 6 sau 7 , la fel si la ofice suite 2007 poti sa pui ce ofice suite vrei tu,sau poti numai sa stergi programul si la celelalte programe poti face la fel...dar acest windows e lucrat foarte bine la toate capitolele avand ultimele versiuni la programele oferite ce sunt incluse...iar daca crede cineva ca are un windows mai bun si mai mur in gura decat ce am postat eu , e liber sa il posteze.eu nu am facut decat sa ajut si cine a descarcat si instalat va aprecia asta
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
17 decembrie 2007, 09:37:16
unickull 17-12-2007 01:47:18
Claudiu 17-12-2007 01:26:06
Eu unul nu dau 2 bani pe Windows-urile astea si majoritatea sunt de aceeasi parere. Adica ce faci tu cu programele alea deja bagate in el daca nu ti le plac ?MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
17 decembrie 2007, 11:47:19
impotriva la ce ? adu argumente concrete,nu simple vorbe/un windows ce este oferit f*ee alaturi de multe alte programe noi ce cu siguranta sunt sau vor fi de ajutor nu vad cu ce sau de ce sa creeze vreo problema.ceea ce vad eu important e faptul ca softurile inglobate chiar merg fara sa creeze nici o problema,cum de altfel am intalnit cu totii erori pana acum dea lungul timpului
Înapoi la Sisteme operare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter