Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ce sa aleg intre wap unlimited si cealalta optiune..nu mai stiu cum ii zice Vreau sa am net..si sa pot intra pe net de pe opera mini 4...si sa pot down...pt ca: aveam 3 euro si aveam wap unlimited activat si apn internet...si am ramas cu 50 de centi si nu mai puteam down..cica: "Operatiune nereusita.reincercati" ce obtiune sa activez ca sa pot intra pe net de pe apn:internet?
activezi Optiunea WAP UNLIMITED si folosesti setarile APN WAP ... daca nu il ai la setari suna la orange si spune-le sa iti trimita setarile pentru Wap
Ce sa aleg intre wap unlimited si cealalta optiune..nu mai stiu cum ii zice Vreau sa am net..si sa pot intra pe net de pe opera mini 4...si sa pot down...pt ca: aveam 3 euro si aveam wap unlimited activat si apn internet...si am ramas cu 50 de centi si nu mai puteam down..cica: "Operatiune nereusita.reincercati" ce obtiune sa activez ca sa pot intra pe net de pe apn:internet?
nu ai avut setările corecte.. Am pățit și eu când aveam abonament.. Şi cand m-am prins deja îmi măncase 20 de euro.. Intră la *100* alege servicii și apoi setări automate.. Sau sună la 408.
Cere setari wap pentru modelul tau de telefon, iar daca nu ai mai folosit serviciul wap oferit de orange sau ti-ai schimbat de curand telefonul, suna la Serviciul de Date Orange si cere o configurare pentru cartela ta SIM, model de telefon si pentru nr tau de telefon. Eventual, daca tot nu vrea cere o relocare!
"Pentru modelul tau de telefon nu exista configurarea automana" :wall: am incercat la *100# si la 408(la 408 ma trimitea la 484) si imi zice acel msj...
Mi-am activat "Orange Wap UNLIMITED" si am luat de la nokia niste setari: Orange Internet....avea si apn: Orange Internet.probleme ii ca desi imi merge opera mini4.1 si yahoo go 2 si alte programe...imi ia din credit si nu pot descarca nimic: "Operatiune Nereusita!Reincercati"
degeaba ti-ai activat wap unlimited,daca ai apn internet...il ai degeaba...cat despre setari,poti sa le faci singur pe majoritatea telefoanelor,creezi un profil in care pui setarile ,apn:wap,ip:62.217.247.252,port:8799,parola nimic,nume utilizator;nimic....
Am vazut ca am cost suplimentar la date 12€, doar din traficul facut cu telefonul. Am un ab. orange si mai intru pe unele app. care folosesc apn internet. Acuma nu stiu pe ce am facut costul asta suplimentar, de la apn internet ori am depasit traficul ala limitat pe abonament?
voxxx ce inseamna putin la tine dude? 450, loloi ai rupt net-ul in doua frate!am intrat si eu odata cu apn internet,noroc ca m-am uitat la Cronos a 2a zi
26 septembrie 2008, 12:39:55 • actualizat 26 septembrie 2008, 12:50:34 (3 ori)
cosmin92 25-09-2008 14:58:58
la 5200 din cate stiu nu merge nicio aplicatie cu apn wap
stii prost ca sa nu zic altfel. Merge orice aplicatie cu apn wap.
CosminTHEONE 24-09-2008 21:46:14
lasa-ne ca ne plictisesti. Foloseste search-ul. Sa scris si la kb. Daca esti analfabet si nu stii sa citesti nu e nimeni obligat sa-ti citeasca aberatiile
CosminTHEONE 24-09-2008 21:46:14
aveam 3 euro si aveam wap unlimited activat si apn internet...si am ramas cu 50 de centi si nu mai puteam down
avem in sfarsit dovada ca prostia doare (financiar). Eu am 500mb trafic pe operamini //ar fi bine sa se stearga topicul