Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
24 septembrie 2008, 16:42:30 • actualizat 24 septembrie 2008, 17:18:03 (4 ori)
Daca v-ati saturat de fonturile standard, aveti alternative. Tot ce trebuie sa faceti e sa copiati noile fonturi in D:\Resource\Fonts\ si apoi sa restartati telefonul! Fonturile trebuie sa fie de forma: Sans-Serif_Latin-Bold.ttf Sans-Serif_Latin-BoldItalic.ttf Sans-Serif_Latin-Italic.ttf Sans-Serif_Latin-Regular.ttf In caz contrar, sunt posibile erori grave de sistem! Bafta la customizat!
11 octombrie 2008, 13:02:33 • actualizat 11 octombrie 2008, 13:38:48 (1 ori)
1. Daca acum modifici pentru prima oara fontul default al telefonului (deci nu ai nimic in D:\Resource), tot ce trebuie sa faci e sa pui cele 4 fisiere cu numele exact ca cele din primul post intr-un folder Fonts pe care apoi sa-l copiezi pe card in D:\Resource. Apoi restart! 2. Daca vrei sa inlocuiesti fonturile modificate anterior, stergi folderul Fonts cu totul, apoi restart, copiezi folderul Fonts cu fonturile noi in acelasi loc apoi iarasi restart! Bafta!
11 octombrie 2008, 13:06:48 • actualizat 12 octombrie 2008, 09:40:27 (1 ori)
aha, mersi! am urmat pasii mai sus enumerati si ma gandeam... cand ma satur de fontul x ce ar trebui facut. ultimul font postat de hira e mai prietenos cu ochiul!
buna! nu prea sunt expert in insalari...totusi vreu sa-mi instalez si eu acest font...ma poti ajuta? sa-mi spui ce pasi trebuie sa urmez ca sa fie totul bine ms anticipat
pe card, in D: Resurse/ creezi un folder Fonturi si in el copiezi cele 4 fisiere, dupa care dai restart cu Power offer! V-a trebui sa folosesti capsswitch!