Ar fi bine daca am mentine lista curenta asa ca daca cineva descopera un mod nou sa il posteze aici impreuna cu o scurta descriere si locatia unde il gasim.
Tot aici ar fi bine sa se onoreze/discute eventualele “requests"/cereri de moduri.
DISCLAIMER (part 1)* - adica CITESTE!
*vezi si Disclaimer (part 2) de la finalul postului
- Nu am testat toate modurile de aici asa ca nu pot sa garantez nici macar pentru unul singur. Testati pe propria raspundere! Nici eu si nici creatorii modurilor nu suntem responsabili daca va faceti praf telefonul! Instalati doar ce aveti nevoie, cu mare grija si dupa ce ati citit in prealabil fisierul readme disponibil in arhive. Nu ezitati sa intrebati atunci cand nu suntei siguri de ceea ce faceti!
- Niciunul dintre programele sau fisierele folosite aici nu sunt utilizate ilegal!
SonyEricsson nu sustine aceste modificari. Orice modificare poate afecta stabilitatea sau chiar functionarea telefonului!
- Daca aveti instalate aceste moduri si va duceti cu telefonul la garantie mai mult ca sigur ca o veti pierde. Inainte de a va duce la garantie asigurati-va ca ati sters aceste moduri fie prin format intern, fie prin update SEUS sau prin stergerea individuala a fisierelor/dezinstalarea modului.
- Mobilewave.ro nu este responsabil in vreun fel de continutul topicului.
Acestea fiind spuse sa incepem!
SYSTEM HACK
Ajuta la obtinerea accesului in fiserele protejate din directorul C:\ al telefonului. De cele mai multe ori veti avea nevoie sa obtineti acces la fisierele protejate din C:\ pentru a instala un mod.
Acest lucru se poate realiza in 2 moduri:
a) Folosind articolul scris de chester
Cum sa hack-uiesti Symbian UIQ3
b) Utilizand aplicatia CapsSwitch care se gaseste in tutorialul scris de mine pentru semnarea aplicatiilor Symbian UIQ3
Semnarea aplicatiilor Symbian UIQ3
MODS BY SWMAIL
1) Walkman player 3.0 Mod
Instalarea playerului Walkman 3.0 existent in W960i pe P1i. ATENTIE acest mod functioneaza numai pe SonyEricsson P1i cu ultima versiune de firmware instalata. Daca il veti incerca pe M600, W950, P990 exista posibilitatea sa va stricati permanent telefonul!

Il gasiti AICI
2) Sound Mod Full
Creste volumul telefoanelor cu UIQ3.
Il gasiti AICI
3) Alarm mod
Creste durata alarmei de la 30s la 2m30s
Il gasiti AICI
4) Flash Plugin
Un plugin pentru Opera care introduce posibilitatea recunoasterii si rularii fisierelor *swf. Practic ajuta la o mai buna interpretare a paginilor web si la rularea unor jocuri flash. Nu aduce suport pentru YouTube-ul clasic.

Il gasiti AICI
5) Aplicatii portate de pe G900/G700
a) Torch
Aplicatia "Torch" din Sony Ericsson G900 care permite folosirea ledurilor de la camera foto drept lanterna.

O gasiti AICI
b) PDF+ v1.80.09 (unsigned)
O gasiti AICI
c) QuickOffice 4.0.256 (unsigned)
Part1
Part2
MODS BY MOHEROWY (aka Dark_Skeleton)
1) Walkman 2.0 Mod
Portarea player-ului Walkman 2.0 din W950i pe celelalte telefoane cu UIQ3: M600, P990, P1.

Il gasiti AICI
Aveti si un tutorial in Knowledge Base: Instalarea player-ului Walkman de la W950 pe P1i, M600, P990
2) Folosirea butonului multifunctional din lateral “@" ca tasta walkman

M600i
P1i
P990i
3) G900 Notes
a) Aplicatia “Notes" de la G900 (trebuie semnata):
ATENTIE: aplicatia Notes standard nu va mai functiona corespunzator!

G900Notes_SIS_installer
b) Notes manager (trebuie semnata):
Un add-on care face ca aplicatia “Notes" standard sa functioneze.
It's a simple app, that will allow you to copy your Notes from old notes app to the g900 one (my version WITHOUT database "fix"), and FIX old notes app by deleting corrupted files.

NotesManager
MODS BY GAPATA
1) Big keyboard for p990i
Tastatura mai mare de la P1i portata si pe P990i:

Il gasiti AICI
2) Changing Bluetooth Received Files Temp Path from Phone Memory to Memory Card
Dupa instalarea modului fisierele primite prin Bluetooth nu vor mai fi salvate in memoria telefonului (C:\shared\obex) ci pe memory card (D:\shared\obex).
Il gasiti AICI
3) Hardware Button Mod full
18 moduri de folosire a butonului hardware de pe lateral, inclusiv MsDict si Torch de la G900
P1i
P990i
4) P990i contacts mod
Modul faciliteaza efectuarea apelurilor si trimiterea sms/mms direct din aplicatia “Contacts"

Il gasiti AICI
ALTE MODURI
1) Popup Menu Editor by Diapason
Editarea meniului popup cu ajutorul unei aplicatii Pc (mai multe detalii se gasesc in arhiva).
Se foloseste asa ceva:

Ca sa se obtina o modificare de genul asta:

MenuEditor
Avet grija cum o folositi!!! Documentati-va bine inainte si cititi cu mare atentie readme-ul din arhiva!
2) Easy access to your flash content by gabika318
Faciliteaza accesul la fisierele *.swf direct din folderul D:\Documents. Necesita swmail´s flash plugin!

Il gasiti AICI
DISCLAIMER (part 2):
Tot ce se gaseste aici se bazeaza in proportie de 90% pe topicul asta asa ca toate meritele revin celor de acolo. Eu am vrut doar sa il adaptez pentru necesitatile noastre si sa adaug descrieri/imagini/specificatii acolo unde am crezut ca era cazul. De asemenea am optat ca sa mentin atasamentele de pe forumul original pentru ca, mai intai de toate, era dorinta celor ce au creat acele moduri iar eu personal cred ca macar atata merita pentru efortul depus. Asta nu va opreste pe voi sa puneti ce moduri doriti pe orice site de sharing doriti
MW pe Facebook
MW pe Twitter
. Sticked!
Windows CE