EMEA - Europe, Middle East, Africa
APAC - Asia Pacific
NAM - North America
Iti trebuie versiunea EMEA/EURO.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia N85
2 154 vizualizări
46 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia N85"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
658 mesaje
din 25/06/2007
1 aprecieri
17 ianuarie 2012, 17:59:29
Salut!
Am un Nokia N85 care a functionat bine pana azi.
Astazi cand am vrut sa apelez pe cineva la 2 secunde dupa ce am apasat tasta de apel se inchide. Acelasi lucru si cand ma apeleaza cineva.
Am citit pe alte forum-uri ca difuzorul ar fi defect.
Am schimbat difuzorul cu altul de la alt Nokia N85 si face la fel. In schimb fara difuzor merge foarte bine.
Ce credeti ca are daca nici cu alt difuzor nu merge?
PS: Celelate functii sunt OK.
Multumesc!
Am un Nokia N85 care a functionat bine pana azi.
Astazi cand am vrut sa apelez pe cineva la 2 secunde dupa ce am apasat tasta de apel se inchide. Acelasi lucru si cand ma apeleaza cineva.
Am citit pe alte forum-uri ca difuzorul ar fi defect.
Am schimbat difuzorul cu altul de la alt Nokia N85 si face la fel. In schimb fara difuzor merge foarte bine.
Ce credeti ca are daca nici cu alt difuzor nu merge?
PS: Celelate functii sunt OK.
Multumesc!
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 10 ani
463
516 122 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter