Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
adi..cum poti ma sa spu asa-ceva de nea Mihai? daca nu era el, oricum era altcinva..oricum erau altii...sti cum se zice..rau cu rau, dar mai rau e fara rau sa ne bucuram ca am avut si noi "genii"
@N-ter in primul rand asta e cuvand romanesc,nu e un numar.*PS daca am mancat vreo litera imi cer scuze.Eu credeam ca l-am memorat.Dar totusi cred ca e scris bine.il aveam scris undeva,daca o sa mai gasesc foaia aia o sa ma uit.
30 ianuarie 2006, 12:41:21 • actualizat 30 ianuarie 2006, 12:46:38 (1 ori)
o femeie din zona orientului mijlociu care are acum 75 de ani când era tînără (17 ani) a rămas însărcinată. când trebuia să nască a stat în travaliu 1 zi după care a fost la spital să facă cezariană. acolo a văzut cum o altă femeie a murit pe masa de operație și a fugit din spital. acasă a mai stat în travaliu 2 zile după care copilul a încetat să mai miște. a crezut că a adormit. (era o legendă la ei ) după 49 de ani a început să o doară din nou abdomenul. a fost la medici și au rămas uluiți. avea în ea o masă mare . la început au crezut că e o tumoare dar și-au dat seama că era vorba de o sarcina. sau hotărât să o opereze. au scos din femeie un copil pietrificat care trebuia să se nască acum 49 de ani. era calcifiat. ca o statuie. incredibil . avea 3800 g si 40 cm lungime. sarcina era una ectopica adica nu s-a dezvoltat in uter ci in cavitatea abdominala motivul pentru care nu a putut sa nasca.