Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am instalat si eu astazi skyfire beta pe touch pro si imi aparea doar pe jumatate de ecran A mai instalat cineva pe vreun aparat cu ecran vga ? Mai au de lucru baietii.Deocamdata pt aparatele cu WM tot opera 9 it is the best.
nu afiseaza bine pe rezolutie VGA, tot asa am patit si eu pe HTC Universal-ul meu, le-am scris despre aceasta problema si bineinteles ca mi-au raspuns ca sunt incantati ca ma intereseaza SkyFire dar momentan nu au suport decat pentru pentru QVGA Opera isi adapteaza afisarea la diferite rezolutii
Am testat si eu skyfire pe touch pro.Mai au de lucru baietii.Nu stiu cum o fi pe 320*240 dar pe 640*480 se vede cam sters (asta la zoom pt ca la marimea normala nu poti descifra mai nimic).Pe langa asta se misca si f incet mai ales ca l-am folosit cu wi-fi pt ca in wap nu merge.Pai Opera 9.5 e cu mult peste Skyfire. Poate o sa-l mai imbunatateasca ca in stadiu in care e o sa dea faliment )
Skyfire-u asta e o vrajeala pana la urma. Nu se ridica la asteptarile pe care le aveam, la cata gargara au facut aia cu aplicatia asta. S-au tarait jumatate de an s-o scoata, laudandu-se cu youtube-ul, iar acum sunt n solutii de vizionat youtube. Poate vin cu imbunatatiri totusi, ca parca nu mai termina cu beta.
opera e varza pentru ppc geopsi pentru pc merge inca destul de bine pune cineva link direct catre ea va rog ? vreau sa vad si eu ce stie browserul asta:D
E destul de ciudata combinatia Skyfire - Vodafone Live!. Cel putin la mine nu merge deloc prin Vodafone Live! (oscileaza intre "acquiring data connection..." si "check flight mode...") si am incercat si pe Nokia N80 si pe HTC Touch Diamond. Sa inteleg ca nu are suport pentru apn wap? Am incercat si pe WiFi si merge pe amandoua.
Skyfire NU merge prin apn wap. Nu are suport proxy, doar direct connect. Poate versiunea finala va veni si cu aceste optiuni. Pana atunci ramaneti la opera 8.65/9.5, Netfront 3.5, PIE. Oricum in stadiul actual Skyfire nu e nici pe departe un browser fiabil.