Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
31 iulie 2008, 00:09:03 • actualizat 17 februarie 2014, 14:17:33 (8 ori)
Salut!
Am adaugat suport pentru teme (via css) si pe noul site. Schimbarea temei se realizeaza foarte usor si rapid. Avem teme si pentru cei care prefera negrul ca si fundal.
Schimbare tema
click pe iconita rotunda multi colora din bara omniprezenta (cea de sus).
alegeti tema dorita. se va schimba live, fara sa reincarcati pagina. totusi unele elemente se schimba dupa ce incarcati o pagina
daca sunteti logat, tema selectata se va asocia cu contul dvs
Multumiri pentru sugestii:
tema Dark: slash, Punisher
tema Dark Lime: Cint, umbra_mea
persoanelor care au dat feedback
Mesaj vechi: -------------------------- Hai ca sa va intreb..
1) Are rost sa mai fac si alte teme? Alte combinatii de culori? 2) Care vreti sa fie tema default?
Topicul acesta se refera strict la varianta PC (HTML) Titlu vechi: Cu sau fara teme pe Mobilewave?
31 iulie 2008, 00:13:32 • actualizat 31 iulie 2008, 00:14:24 (1 ori)
da eu vreau teme ... de preferat un gri inchis sau negru ... mai schimba un pic aspectu forumului nu ca nu ar fi nereusit dar te cam plictisesti de aceleasi culori .. apare monotonia
si eu vreau ...... dar vreau sa faci si varianta originala, la fel cum era acum carteva zile, adica facra negrul ala pe sus su la adsense, si pune defoaut culoarea originala! se merita sa faci mai multe texturi dintra care sa alegi ce vrei, dar defoaut sa fie cea originala, si scoate modificarile alea cu negru din adsense si ce mai e nou pe aici? pune tot alea cu albastru
31 iulie 2008, 02:26:31 • actualizat 31 iulie 2008, 02:44:59 (1 ori)
Cu Teme! Ar fi frumos ca fiecare Membru sa-si aleaga tema preferata macar,cand e de pe Pc sau de pe Versiunea Web! Ramane la atitutinea 'Creatorului' sa aleaga culorile pentru teme,etc!
Inca o tema cu variatii de verde - maro. Nu e prea reusita, nu am inspiratie in vremea asta .
Inca ceva, nu se v-or putea schimba toate elementele (imaginile) prin acest sistem de teme (pt ca MW nu a fost gandit ca multi skining si multe chestii sunt "hard coded").
Nu stiu.. mie tot mai mult imi place varianta originala. O mai las putin pe asta cu Dark si pun cea originala ca default
31 iulie 2008, 08:46:52 • actualizat 31 iulie 2008, 08:47:21 (1 ori)
eu zic ca asta dark e mult mai misto fata de cea default... mie imi plac culorile mai inchise (de asta pe majoritatea trackerelor mi-am ales culori inchise ) asa ca las-o pe asta dsf..
Tinand cont ca pe Mobilewave se discuta ceva mai mult de tehnologia mobila mie mi se pare perfecta combinatia de culor care o are aceea tema pt telefon creata de cei de la Psiloc.Aveti aici screenshoturile