Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
De azi 10 aprilie 2007 o noua versiune de soft: R5A17 ! Phone Version - CXC162037 R9F011 Bluetooth Version - CXC162058 R5A01 Organizer Version - CXC162036 R5A17 CDA Version - R5A13
R5A17 Changes: - Transitions can be disabled - interface is much faster/responsive - Transitions are now disabled by default - Progress bar is now displayed during startup - Opera upgraded to 8.65 ("513") - Software installation now works in flip closed mode - 3G/GSM radio software is more stable when moving in/out of 3G coverage - Flip closed video player improved - no longer freezes - Java applications start right away - New Opera build seems capable to work on more complex scripted pages - Touchscreen calibration feature added to Setup Wizard Am lasat info in EN ca e usor de inteles, deci bagati update!
evident pentru 299 euro mi se pare rezonabil. mai era langa el un obosit de 9300 la numai 450 euro doamne astia sunt tampiti..cine ar lua 9300 la 450 euro cand pot lua p990 la 299 euro? p990 mi se pare MULT peste 9300.
Cint AI UITAT SA PRECIZEZI CA LA PRETUL ALA ORANGE OFERA UN P990 CU SOFT DEDICAT (ORANGE)! ...sfat: nu luati P990i dedicat de la orange, ci unul cu soft original!
pai si ce ,nu il poti schimba cu unul nebranduit? oricum telefonul e acelasi cred care oricum cred ca e peste 9300
pai e naspa, nu poti scapa decat la un service autorizat unde iti pune soft original cu un cablu de date special, etc nu poti face update de soft decat tot cu un soft orange si asta numai daca se oboseste orange sa comande unul la sonyericsson of oricum ai dreptate si asa e mai bun decat caramida aia de mokia 9300