Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sony Ericsson P990
14 232 vizualizări
796 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson P990"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Windows CE
Pai daca nu l-ai cumparat de la ei ...
MW Liker
96 mesaje
din 15/07/2007
11 aprilie 2008, 20:02:41
Domnu...modoran, daca citeai mai din urma, observai ca eu am cumparat de la ei telefonul, l-am dus sa-l resofteze cei de la garantie, sa scap de jegul ala de asa zis "soft" scris de vodafone in bijuteria asta tehnologica de telefon, si m-am facut si cu tel si cu garantie. DECI, problema nu este asta, el inca este terminal blocat in reteaua vodafone. Eu intrebam de ce nu este compatibil sa vad naibii si eu teve pe quartzul ala? (traducere, displayul telefonului)
Opera Mini
Mai fratilor,oare o sa mai apara vreo versiune de soft sa imi functioneze full ,wap.ul cu apn wap?sa nu mai intru cu mini opera pe unele siteuri....
Opera Mini
De ce nu pot instala teme cu extensia utz,ca doar am selectat telefonul? si unde gagesc un jzip meneger dar sa functioneze? Tnx
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
12 aprilie 2008, 12:31:42 • actualizat 12 aprilie 2008, 12:37:17 (1 ori)
temele le bagi pe card si apoi din filemanager-ul telefonului, intri in folderul respectiv si le instalezi.
apoi selectezi temele din meniul "phone manager" sau ceva de genul din telefon.
instaleaza X-plore pentru arhive.
*cat despre versiunea de soft, si pe mine ma enerva.
spre exemplu, nu poti sa scrii nimic pe forum aici, sau incearca sa selectezi un canal, la programul tv din orange world, vei avea aceiasi eroare.
asa ca decat sa astept vre-o vedeta de la sony ericsson sa rezolve "unele" probleme,
am zis... f**k this, I'm going WM from now on
apoi selectezi temele din meniul "phone manager" sau ceva de genul din telefon.
instaleaza X-plore pentru arhive.
*cat despre versiunea de soft, si pe mine ma enerva.
spre exemplu, nu poti sa scrii nimic pe forum aici, sau incearca sa selectezi un canal, la programul tv din orange world, vei avea aceiasi eroare.
asa ca decat sa astept vre-o vedeta de la sony ericsson sa rezolve "unele" probleme,
am zis... f**k this, I'm going WM from now on
Opera Mini
Am doua intrebari... Una,care program e mai bun pentru avi?si a doua,eu pot scoate clapita de la telefon?ca ma deranjeaza ....tnx
Opera Mini
Imi raspunde cineva la intrebarile de mai sus?sunt asa de nasol
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
13 aprilie 2008, 19:56:07
Catalinho nu esti "nasol" ci "ciudat" pentru ca raspunsuri la intrebarile tale sau dat de sute de ori pe aici! ...nu ai citit deloc mai inainte in forumuri?
clapeta o dai foarte usor jos, care e problema?! ai surubele, capac protector si surubelnita pentru asta in cutia telefonului (plus instructiuni)!
Cel mai bun player este CorePlayer 1.2.0 care il gasesti si aici la mine http://uiq.xhost.ro/uiq3/programe/multimedia/CorePlayer_1.2.0_UIQ3.sis pentru serial ...tot la noi!
clapeta o dai foarte usor jos, care e problema?! ai surubele, capac protector si surubelnita pentru asta in cutia telefonului (plus instructiuni)!
Cel mai bun player este CorePlayer 1.2.0 care il gasesti si aici la mine http://uiq.xhost.ro/uiq3/programe/multimedia/CorePlayer_1.2.0_UIQ3.sis pentru serial ...tot la noi!
MW Liker
96 mesaje
din 15/07/2007
13 aprilie 2008, 21:18:56
Kapi, care e treaba cu skinurile de pe site-ul tau? Cum functioneaza? Cum sa instalez asa ceva? Sunt mai bune decat temele ca aspect si functionalitate?
Merci
Merci
MW Liker
96 mesaje
din 15/07/2007
13 aprilie 2008, 21:37:48
Ooo da!!
iar s-a dus naibii ceva...vreau sa fac backup, si se comporta normal, dupa care zice rebooting device, telu se restareaza, insa pe ecranu compului ramane rebooting device. intre timp, telu zice backup in progress, isi da restart, revine la normal, si compu zice device not responding
KAPIIIII,
!!
iar s-a dus naibii ceva...vreau sa fac backup, si se comporta normal, dupa care zice rebooting device, telu se restareaza, insa pe ecranu compului ramane rebooting device. intre timp, telu zice backup in progress, isi da restart, revine la normal, si compu zice device not responding
KAPIIIII,
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
asta se intampla cand faci tu modificari in sistem sau cand 'pui' aplicatii instalate direct adica nu le instalezi normal, cum ar fi softurile gps, etc
lasa ca poti backup la agenda si calendar separat iar restul ...refaci manual
lasa ca poti backup la agenda si calendar separat iar restul ...refaci manual
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
14 aprilie 2008, 14:33:28
b23vht 13-04-2008 21:37:48
Ooo da!!
KAPIIIII,
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
06 mai 2008, 09:38:06
Mi-am pierdut ambele pen-uri
Cine imi vinde si mie unul? Sau macar sa-mi spuna de unde as putea sa cumpar,ca eu am cautat ca nebunul si n-am gasot nimic.Please
Pretul sa-l spuneti voi...Astept mesaje pe PM.
Cine imi vinde si mie unul? Sau macar sa-mi spuna de unde as putea sa cumpar,ca eu am cautat ca nebunul si n-am gasot nimic.PleasePretul sa-l spuneti voi...Astept mesaje pe PM.
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
06 mai 2008, 10:16:02
Uite aici:
http://www.eurogsm.ro/magazin/accesorii-diverse-c-24_52.html?PHPSESSID=10873f
Cam scump ce-i drept...
http://www.eurogsm.ro/magazin/accesorii-diverse-c-24_52.html?PHPSESSID=10873f
Cam scump ce-i drept...
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Mersi Mike,ma asteptam la un pret marisor,dar atat?!? Cred ca pana la urma o sa-mi cumpar,ce-o sa fac...nu pot sta fara.
Înapoi la Symbian UIQ
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter