uite cum sta treaba, tu care stai non.stop pe aici te trezesti sa ma iei la misto fara rost vorbind despre un post pe forum de acum juma' de luna si ala scos din context ...era normal sa.ti dau un astfel de reply
pe urma de unde sti tu cate aplicatii pot fi instalate pe P1i?! vorbesti ca altii din auzite?!
apoi instalarea programelor aiurea nu ma preocupa, pai ia zi tu ce sunt sutele alea de programe instalate suplimentar?! ...la P1i tot ce e necesar e deja preinstalat si merg perfect in ciuda multora care nu le plac asta

...am toata suita office (inclusiv cu editare, nu ca la nokia), am pdf, am client de email, amcalculator stintific, am convertor profesional, am program pentru criptat fisiere, am program informatii securizate, am scaner carti de vizite, am player audio ce poate aproape orice, la fel su cu playerul video, pot streaming audio/video excelent, am un calendar excelent, am manager de sms.uri, manager de apeluri, am manager de apeluri, cronometru cu pauza si memorii, cititor de carti electronice, aplicatii pt arhivad si dezarhivat fisiere, aplicatie pt capturi display, task manager cu file manager si altele, soft gps, etc
...care sunt sutele alea de aplicatii de la tine?
cat priveste utilizarea telefonului cred ca putini trag de tel cum trag eu ha ha, la P1i asta a rezistat bine carcasa, la P990i in 2 saptamani a inceput sa se jupoaie culoarea de pe carcasa lol, de baterie ce sa mai zic, stau cu bateria de rezerva in buzunar si inca P1i e printre cele mai bune la autonomie...
Hai sa schimbam topicul daca vrei sa mai continuam sa nu fim of.topic