Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Si cu Opera se pot descarca torrentele "direct" fara a mai folosi vreun program suplimentar.
adevarat, dar merge cu viteza melcului turbat... bun topic, chiar cautam asa ceva vad ca afara toate hotspoturile care le-am gasit aveau proxyuri blocate, nu puteam descarca cu uTorrent...
Pai pana la urma e tot aia, ca tot PC-ul tau face download-ul, nu site-ul. In primul caz e vorba de un applet JAVA executat in PC-ul client, iar in al doilea caz e vorba de un executabil care, la fel, e executat in PC-ul client. Deci download-ul se face direct, fara intermediari asa ca daca ai porturi blocate e degeaba
Si cu Opera se pot descarca torrentele "direct" fara a mai folosi vreun program suplimentar.
adevarat, dar merge cu viteza melcului turbat... bun topic, chiar cautam asa cevao vad ca afara toatve hotspoturile care le-am gasit aveau proxyuri blocate, nu puteam descarca cu uTorrent...
Cum spui tu ca se descarca greu prin opera torenti,la mine prie intre 3-4 mbs cateodata a prins si 12. Eu nu folosesc nici un ptr. A descarca de pe torenti in afara de opera.
deschizi opera, te duci la Tools > Preferences > Advanced > Downloads > debifezi "Hide file types opened with Opera", iar la "Quick find" scrii "torrent", apare extensia, apoi dai "Edit" si bifezi "Open with Opera" > ok > ok. apoi deschizi un torent cu Opera, selectezi unde sa-l salveze si apesi "Yes".