Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru conversia filmelor aveti nevoie de Poket DivX Encoder un soft cu care puteti micsora, taia, schimba rezolutia filmelor si multe altele. Daca doriti sa taiati filmul in mai multe parti(motivul nu il pot spune dar il stiti cu totii) aveti nevoie de Boilsoft Video Splitter. Poate fi luat de aici ->http://www.boilsoft.com/ Acesta nu este freeware deci nu o sa puteti sa taiati mai mult de 2 parti. Pentru asta trebuie sa ACHIZITIONATI o LICENTA.(pm me) deasemenea programele pot fi gasite pe # Pentru intrebari va stau la dispozitie oricand. Postati aici nelamuririle voastre.
08 iunie 2008, 14:30:39 • actualizat 08 iunie 2008, 14:31:40 (1 ori)
Pentru taierea filmelor sugerez si eu un soft descoperit ieri Advanced Avi Spliter(google search),pe langa metoda clasica de taiere,vine in plus cu o optiune multi spltiter(se scrie nr de byti pentru 10mb si filmul va fi taiat toate partiile la aceeasi dimensiune),softul este trial 7 zile ,dupa care necesita licenta
Pentru conversie video va recomand SUPER video encoder, iar pentru taiere va recomand VirtualDUB sau Avidemux. Toate programele sunt freeware si nu necesita achizitionarea unei licente.
10 august 2008, 15:25:20 • actualizat 10 august 2008, 16:53:39 (1 ori)
Acum fac un test cu M2Converter for Smartphones.Convertesc un film dvd in mpeg la 320*240.Marimea va fi aprox. 190mb.O sa pun ceva screnuri din film cand ruleaza pe playerul mobil Screenshoturi de pe coreplayer la filmul In Bruges.mp4(filmul e o porcarie) softul de conversie vad ca e acceptabil
S.U.P.E.R-ul este cu siguranta cel mai the best in clasa convertoarelor,putand face conversii la o calitate excelenta.Am ramas uimit la cat de clar a convertit un fisier video in format 3gp ( nu am gasit pana acum nici un soft care sal egaleze la calitatea fisierelor convertite )
11 august 2008, 07:21:34 • actualizat 11 august 2008, 07:24:14 (1 ori)
nu stiu unde-i buba,cand fac conversie la un film,subtitrarea mi-o face separat,deci in principiu am doua fisiere de transferat.nu ca ar fi asta o problema dar e aiurea.../conversia o fac cu smartmovie
Cine ma ajuta si pe mine cu un video converter? Am incercat sa descarc de pe sharemobile dar imi dadea o eroare...si nu doar la apliktii pt pc. Cred ca e vb de o restrictie a operatorului d telefonie. Nu cred ca nu pot downloda mai mult de 1mb de pe wap. P. S: filmele vreau sa le pun pe un k850. Tnx