Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
DSF,mai bine ai activa cautarea in mesaje pe forum. sunt multi useri care au nevoie de functia aia. Acum daca nu stii cine stie ce setari ,pana le gasesti incepi sa dai inboxuri la aia online poate afli...
Sunt inboxuri la care nici nu am raspuns ca era mult de vorba
12 august 2008, 00:31:39 • actualizat 12 august 2008, 00:32:22 (1 ori)
DSF 12-08-2008 00:20:49
info 12-08-2008 00:00:42
Atunci sa dau sms gratis nelimitat daca revine agresiv moderator ?
Asa mai merge ) (nu ca m-ar interesa pe mine).
Da ? Atunci sa il vad pe agresiv moderator si vor venii pentru toti userii sms-urile gratis nelimitate catre orice destinatie nationala si nu numai !!!
Atunci sa dau sms gratis nelimitat daca revine agresiv moderator ?
Asa mai merge ) (nu ca m-ar interesa pe mine).
Da ? Atunci sa il vad pe agresiv moderator si vor venii pentru toti userii sms-urile gratis nelimitate catre orice destinatie nationala si nu numai !!!
sa inteleg ca te crezi al naibii de important si noi niste parliti o sa murim dupa sms-urile tale. ai toate sansele sa fii admin.
Toate ca toate, dar unde am zis eu ca vreau sa devin admin/moderator ? Afla ca nu vreau, chiar daca mi s-ar oferii acum postul. Am unde sa fiu admin si nu am timp nici acolo sa ma ocup, dar aici.
N-am nimic cu Blandu,doar il cunosc si personal,insa si pe mine m-a injurat pe forum... Probabil ati vazut si voi mai demult. Oricum,e problema lui daca injura,parca voi ati fi niste ingerasi..