Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 18 ani
DSF
zZz ツ
Ultimul acum 14 ani
Sh4d0w
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Samsung Omnia i900

80 418 vizualizări
1 524 răspunsuri
ascary
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
21 octombrie 2009, 18:52:11
@Oana Stiu...pentruca e un telefon aproape perfect.
Eu mi-l schimb nu ca nu as fi fost multumit de el,insa tehnologia evolueaza ca sa facem. La fel si eu nu ma puteam desparti de primul meu Bosh :)
Publicitate
Publicitate
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
21 octombrie 2009, 19:00:20
da asa e...dar deocamdata nu am ce face nu ma lasa inima...desi telefonu a scazut la pret... :( asta e poate intr-o buna zi o sa il schimb:P important e ca inca mai sunt printre voi  :P
steff195
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
21 octombrie 2009, 20:47:30 • actualizat 21 octombrie 2009, 23:53:03 (2 ori)
Bine ai facut, Oana!
Eu unul, decat sa-l dau pe asa bani, mai bine il tin in vitrina, imi fac o mica colectie, chiar, de ce nu  :D ... ca nu cere de mancare, sau il mai butonez cand ma apuca nostalgia. Asta daca e sa imi iau alt telefon.
Stiu ca poate un pret mai bun nu se mai gaseste, dat fiind cat a ajuns sa fie nou, dar decat sa-l dau pe un pret ca asta, cand stiu ca eu am dat 2000 pe el, mai bine lasa... numai cand ma gandesc la cate experiente placute am avut cu acest telefon, si pe urma sa pice pe mana vreunui "manelar" care si-l ia ca arata bine si are cu ce sa dea bine la pipitele printre care se invarte, dar in afara de a da telefoane si a trimite "semeseuri" nu stie sa mai faca. :hmm:
about
MW Lurker
273 mesaje
din 29/12/2008
21 octombrie 2009, 20:59:44 • actualizat 21 octombrie 2009, 21:03:04 (1 ori)
oana2009 21-10-2009 19:00:20
da asa e...dar deocamdata nu am ce face nu ma lasa inima...desi telefonu a scazut la pret... :( asta e poate intr-o buna zi o sa il schimb:P important e ca inca mai sunt printre voi  :P
Oana, tu te-ai atasat de topicul asta! :) Eu sunt de parere ca nu trebuie facuta pasiune pt un telefon, tehnologia merge inainte. Eu am vandut Omnia cu 6-7 luni in urma, dar asta nu m-a impiedicat sa particip la discutiile de pe forum - topic Omnia, acolo unde aveam ceva de spus...  ;)
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
21 octombrie 2009, 21:23:29
pentru cei nostalgici: deschid cimitir pentru smartphones. slujba de luat adio si promit ca am grija de ele. pretul pietei :)

revenind la normal ,oameni buni...wake up. si mie mi-a placut qtek 9000 tin minte,insa daca nu renuntam la el cand trebuia cred ca il dadeam cu 20% maxim din cat valora . asa ca... nu asteptati sa va moara in mana. o va face in cele din urma  :P
traian23
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
21 octombrie 2009, 21:27:25
oana eu zic sa-l dai cu 950..eu am dat acum 2 sapt 800 pe unul care arata aproape perfect,pachet complet + garanie..
ascary
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
21 octombrie 2009, 21:30:22
Cint 21-10-2009 21:23:29
pentru cei nostalgici: deschid cimitir pentru smartphones. slujba de luat adio si promit ca am grija de ele. pretul pietei :)
:lol: :lol: :lol: :coolup:
steff195
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
21 octombrie 2009, 23:49:55 • actualizat 21 octombrie 2009, 23:51:46 (1 ori)
Cand vad ca unii intervin pe aici doar ca sa faca misto parca mi se face sila sa mai intru pe acest forum... era parerea mea, ma p.. pe misto-ul tau, nu trebuie sa ma trezesti tu la normal. Puteti sa-mi dati si ban, mi se...
Cine zice ca trebuie sa-mi vand telefonul si ca trebuie sa-mi vand telefonul cat mai repede doar ca sa-mi recuperez un procent cat mai mare din cat am investit? Pai atunci mi l-am cumparat doar ca sa-l tin cat mai putin si sa scap de el cat mai repede, de frica sa nu-i scada pretul? Asta ma face sa ma gandesc la Divertis: Romania... the land of jokes! :hmm:
Tracian
MW Luver
140 mesaje
din 02/09/2009
22 octombrie 2009, 00:01:03 • actualizat 22 octombrie 2009, 16:29:22 (1 ori)
Tehnologia avanseaza ,dar ce descoperim?Display mai mare si un OS mai bun (sa zicem)A aparut windoz 7 si eu tot XP folosesc pe PC.Ce alte telefoane au ceva in plus fata de OMNIA?Am skype pe el,yahoo,Soft de navigatie,pot vedea filme,asculta muzica,naviga pe net,citi mailurile.
Ar insemna si in oricare alt domeniu sa skimbam modelul veki de fiecare data cand apare altul nou.televizoare ,masini de spalat PC-uri.Schimbati-va si sotia model 6.1 cu o alta model 6.5 ca e mai frumoasa si vorbeste mai putin .....voi ceilalti sa reveniti la normal.
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
22 octombrie 2009, 00:22:10
Stef nu te mai enerva degeaba..nu are rost...pana la urma asa am gandit si eu ca nu are rost sa renunt la ceva care are tot ce imi trebuie plus ca l-am facut eu sa arate cum imi doream..cred ca asta m-a oprit cel mai mult sa nu il dau....si mare dreptate ai cu pusu in vitrina;) si mie imi era putin frica pe ce mana va ajunge...vreau sa zic ca arata impecabil...l-am tinut numai in husa....si da m-am atasat de forum dar oricum tot intram eu aici...nu scapati voi asa usor de mine :)) asa sunt si si nu ma voi schimba pentru nimic:P in continuare sa vb despre lucruri frumoase :)) si ce ziceati?  :D
ascary
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
22 octombrie 2009, 05:39:55 • actualizat 22 octombrie 2009, 11:59:50 (2 ori)
De ce-mi schimb telefonul (an de an) ? Pentruca-mi permit !
Ia sa nu fi putut,il mai schimbam ? Nu ! Mai intotdeauna telefonul vechi nu-l vand,ci il daruiesc. Fac o bucurie cuiva (apropiat),asa ca-s cu inima-npacata.Cum am mai spus si in alt post,nu sufar de shmecherie sa am un telefon nou . E un fix de-al meu ca sa spun asa. Singura in fata careia ma dau bengos e nevastamea (care s-a obisnuit deja :) ).Am avut si perioade cand schimbam si trei-patru pe an ,insa pe atunci le luam second-hand. Mai luam cate-o tzeapa cateodata insa nu am renuntat.
Unul din regretele pe care o sa le am cand o sa mor este ca nu voi sti cum vor arata telefoanele mobile peste 50 de ani. Primul telefon pe care am vorbit a fost unul cu manivela din primaria unde tata era secretar de partid si-l folosea ca sa vorbeasca cu judetzu ca sa vada daca vine cumva in vizita tovarashu' Prim.
Vremuri !
Nu tre' sa luati foc in gura dragi prieteni.Fiecare are dreptul sa gandeasca cum vrea. Noi cei de pe acest forum suntem cumva exponentii mobilofonilor din Romania. Ma bucur ca v-am cunoscut si nu am de gand sa-mi iau prea curand la revedere de la voi.
Dupa multi ani am si eu insfarsit cu cine vorbi,chiar virtual numai,despre micul meu hoby.

Pace!
about
MW Lurker
273 mesaje
din 29/12/2008
22 octombrie 2009, 06:03:24
Sunt doar puncte de vedere, fiecare dintre noi le are si ele trebuie respectate. Nu trebuie inflamat subiectul! Tocmai asta este un mare plus al acestui forum - si in special al acestui topic - tonul folosit si toleranta fata de opinii care nu coincid cu cele proprii. De ce sa ne abatem de la regula asta?

@ascary - zici tu 'micul hobby'? Cred ca mai degraba MARELE HOBBY... :lol:
ascary
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
22 octombrie 2009, 06:20:15 • actualizat 22 octombrie 2009, 06:25:40 (4 ori)
@about Mai citit! :) E drept. Ca si computerele de altfel si cam tot ce tine de multimedia. In conditiile in care Omnia are o suta de grame iar LCD-ul are 15 Kg ,calculatoru 17 Kg (tot sistemul),plasma 25 Kg (am uitat ceva ? :) ) celularul e deci,micul meu hoby :)
steff195
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
22 octombrie 2009, 09:03:49 • actualizat 22 octombrie 2009, 09:11:34 (1 ori)
Ascary, About (mai ales tu): stati linistiti, nu la voi ma refeream... credeam ca v-ati dat seama din precedentul meu post cui ma adresam.

Ascary, crezi ca eu nu ma regasesc in ceea ce zici tu?... oricand voi fi in prima linie a telefoanelor (  :D ), tocmai de aia am investit atatia bani anul trecut si pe Omnia, si o voi face in continuare, poate chiar cu acest HD2, astept doar sa vad cum e in realitate. Dar dupa aia sa le dau doar de dragul de-a mai recupera ceva bani... no way, Jose! Si vreau sa se retina ca nu sunt un tip cu bani, nu-mi da taticu' ca altora, chiar muncesc pentru banii mei (nu prea multi oricum) si cand imi iau ceva, se intampla deseori sa fac anumite compromisuri ca sa-mi iau ceva. As putea sa dau precedentul telefon pe ceva banuti si sa mai pun diferenta ca sa-mi fie mai usor sa-mi iau unul nou (si destul de scump), dar decat "sa ma vand" ieftin, prefer sa investesc din nou, complet, intr-un nou telefon si sa pastrez si modelul la care se presupune ca vreau sa renunt.

Si eu apreciam forumul asta pentru atitudinea diferita de alte forumuri, unde te tiganesti ca si pe strada, dar cand vad unele interventii la 'sto, doar ca sa fie acolo, ma dezgusta, si de aia ziceam ca sunt pregatit oricand sa renunt la el. Oricum, nu asta e sursa mea principala pentru WinMo & stuff, ci din contra, cred ca eu chiar am contribuit semnificativ, macar pe segmentul Omnia... ma rog, asa imi place sa cred, nu stiu adevarul... e dincolo de noi. :lol:
Publicitate
Publicitate
ascary
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
22 octombrie 2009, 11:57:08
Nu cred ca contesta careva aportul adus de tine la acest forum...nici nu intra in discutie asta.
La fel ca si tine,eram si eu familiarizat deja cu winmo (primul Dell x50 il aveam de acum 10 ani)cand am descoperit mobilewave (de fapt il descoperisem mai demult insa nu puteam intra pe el intrucat eram utilizator de wap).
Aplicatiile noi oricum le iau inainte de a ajunge pe forum. Chiar as putea sa zic ca uneori este cu mult in urma site-urilor dedicate.
Insa mie-mi place trancaneala: :"Al tau cum merge? Dar al tau? Ai si tu problema aia? Cum pot sa rezolv asta ?" etc...
Nu lasa Steff ca o nentelegere sa-ti strice ziua...
Noi musulmanii avem o vorba :
"Ce a trecut a dispărut; ceea ce speri este absent; doar prezentul este al tău."

Uite aici un site cu milioane de wallpapere (cu toate rezolutiile),
Eu download-ez la greu...ma pregatesc pentru htc hd2 :)

http://www.mobinations.com
(vezi ca-i in ruseste,da' te descurci tu)
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
relu
acum 14 ani
1
1 336 vizualizări
samsung i900 omnia soft în Samsung  
Deschis de gumy007 ⋅ acum 14 ani
idm_luci
acum 14 ani
86
15 124 vizualizări