Eu mi-l schimb nu ca nu as fi fost multumit de el,insa tehnologia evolueaza ca sa facem. La fel si eu nu ma puteam desparti de primul meu Bosh
asta e poate intr-o buna zi o sa il schimb:P important e ca inca mai sunt printre voi
... ca nu cere de mancare, sau il mai butonez cand ma apuca nostalgia. Asta daca e sa imi iau alt telefon.
asta e poate intr-o buna zi o sa il schimb:P important e ca inca mai sunt printre voi 
Eu sunt de parere ca nu trebuie facuta pasiune pt un telefon, tehnologia merge inainte. Eu am vandut Omnia cu 6-7 luni in urma, dar asta nu m-a impiedicat sa particip la discutiile de pe forum - topic Omnia, acolo unde aveam ceva de spus...

) asa sunt si si nu ma voi schimba pentru nimic:P in continuare sa vb despre lucruri frumoase
) si ce ziceati?
).Am avut si perioade cand schimbam si trei-patru pe an ,insa pe atunci le luam second-hand. Mai luam cate-o tzeapa cateodata insa nu am renuntat.
E drept. Ca si computerele de altfel si cam tot ce tine de multimedia. In conditiile in care Omnia are o suta de grame iar LCD-ul are 15 Kg ,calculatoru 17 Kg (tot sistemul),plasma 25 Kg (am uitat ceva ?
) celularul e deci,micul meu hoby
), tocmai de aia am investit atatia bani anul trecut si pe Omnia, si o voi face in continuare, poate chiar cu acest HD2, astept doar sa vad cum e in realitate. Dar dupa aia sa le dau doar de dragul de-a mai recupera ceva bani... no way, Jose! Si vreau sa se retina ca nu sunt un tip cu bani, nu-mi da taticu' ca altora, chiar muncesc pentru banii mei (nu prea multi oricum) si cand imi iau ceva, se intampla deseori sa fac anumite compromisuri ca sa-mi iau ceva. As putea sa dau precedentul telefon pe ceva banuti si sa mai pun diferenta ca sa-mi fie mai usor sa-mi iau unul nou (si destul de scump), dar decat "sa ma vand" ieftin, prefer sa investesc din nou, complet, intr-un nou telefon si sa pastrez si modelul la care se presupune ca vreau sa renunt.