Daca citeai... Glumesc!
Acum serios, chiar am postat un tutorial despre cum sa faci update, pe care l-au folosit cel putin 2 useri de aici si au reusit.
Eu mi-am pus de curand DXHJ1. Am avut initial HH3 branduit Vodafone. Se pare ca DXHJ1 e cea mai buna versiune scoasa pana acum, desi nu e ultima. Principala imbunatatire, si cea mai importanta, dupa parerea mea, e ca bateria se tine pe picioare muuult mai bine. La vreo 4 zile... bine nu cu forjat la greu, ca astfel moare repede.
Alta chestie e ca am scapat de branduire.
Mai sunt si altele... am spus cu alta ocazie. Au testat versiunea asta si userii chester si adymts si sunt la fel de multumiti... deci nu o spun numai eu.
Numai ca, repet ce am scris si in posturile precedente, fiecare face acest update pe riscul propriu!!! Daca nu sunt urmati pasii exact, exista riscul sa te alegi cu un telefon nefunctionabil.
Ok, acum vin si eu cu o intrebare: exista vreo sansa sa pot asculta muzica pe telefon si in modul silent sau vibrate? Vad ca Touch Player-ul moare (sunetul) odata ce dau pe vibrate. Am inteles ca ar fi o chestie de windows mobile. Ceva idei? Vreun alt player?
MW pe Facebook
MW pe Twitter
Opera Mini