Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
MMS free prin E-mail
3 056 vizualizări
142 răspunsuri
Linkuri topic "MMS free prin E-mail"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Lurker
285 mesaje
din 26/06/2006

merge iar mywap.hoszt.hu

MW Liker
97 mesaje
din 21/03/2006

Nu mai merge nici la mine
era tare mywap.hoszt....nu stiti ceva asemanator ca mywap.hoszt

MW Lurker
285 mesaje
din 26/06/2006

Eu am incercat acu de juma de ora. Mi-a scrìs ca mesaj neexpediat eroare de comunicatii. Dar mms-ul a ajuns la destinatie

MW Liker
97 mesaje
din 21/03/2006

Asa imi zice si mie shorpik dar nu ajunge la destinatie,oare de ce?

MW Addicted
7606 mesaje
din 26/01/2006
35 aprecieri

Nu e greu de facut o clona la myhoszt.hu,dar nu stiu daca chiar merita efortul,ca as modifica eu scriptul lui wapavo sa trimita automat mail daca e valida adresa...

MW Lurker
285 mesaje
din 26/06/2006

Acum merge mywap.hoszt.hu... De ieri imi trimit pe mail poze si ajung in siguranta...

MW Veteran
682 mesaje
din 09/07/2007
09 iulie 2007, 23:22:27
MyWAP.HOSZT.HU a fost suspendat ceva vreme acum si-a revenit dar e in constructie
Înapoi la Tehnologii
cine e aici?