Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
01 martie 2008, 13:56:08 • actualizat 01 martie 2008, 13:56:42 (2 ori)
Error : Service unavailable for our Romanian customers. Please contact your customers service...
Telefonul este cumparat din rRomania, apropo. Adica prietenul de la care l-am cumparat eu, l-a cumparat initial cu abonament Orange, de la noi din tara.
Sincer sa fiu mai mult ma intereseaza decodarea decat decertificarea.
01 martie 2008, 14:06:27 • actualizat 01 martie 2008, 14:07:32 (2 ori)
Decertificarea nu e pt a functiona versiunea aia de regeditSTG (ce a fost semnata de HTC si banata de orange in ultimele sale ROM-uri.. asa citisem undeva.. ), ci pt a putea rula aplicatii nesemnate digital.
Daca ai urmat pasi de decertificare pt ROM-uri AKU 2.0, atunci e OK.
Decodarea free... vezi daca te rezolva "jockyw2001" de pe xda-dev, click aici
Altel, decodarea SPV C100 costa 26 euro via imei-check.co.uk
Siteul ala francez da 'service unavailable for our roumanian customers' Cred ca au 'pus o vorba buna' astia de la orange romania Bine ca se poate decertifica offline.
for 3dWARd : te rog mult ajuta-ma sa decodez un SPV C100...e codat in orange...am nevoie urgenta de al decoda......IMEI 35953400577491900 Mersi mult!!!!!
18 octombrie 2008, 15:48:27 • actualizat 18 octombrie 2008, 15:50:44 (1 ori)
buna ziua sunt nou pe aici si as dori sa stiu cum sa fac decertificarea pentru un spv e650 cumparat de la Orange Romania pentru ca in toate variantele in care am incercat nu ma lasa sa modific valorile de la registri.Am incercat si cu total commander si tot acelasi rezultat ca si cu editorul de registri.va multumesc
multumesc.Am reusit cu adresa din site-ul ala frantuzesc dar la nr de telefon am pus unul cu prefix de Spania pt. ca zicea ca nu accepta de Romania.Mi-a trimis prin mail un cab. cu care a mers ok.