Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
- incearca sa dezactivezi firewallu daca ai - incearca sa reinstalezi ActiveSync - incearca pe alt PC, daca nu reinstaleaza Windows-ul
Ar trebui sa mearga.
Salut DSF si multumesc pentru post-ul din pagina 1.Am reusit decertificarea dar nu si deblocarea. Ma opream la "AGREE" din SPV Services. Tastam su nu se intampla nimic M-am mutat pe alta partitie cu alt windows si a mers perfect.
am si eu o nelamurire. am spv c 600 si am incercat decertificarea si nu mi-a reusit. dupa ce l-am inchis si l-am redeschis, am incercat sa deschid un programel, si mi-a dar aceeasi eroare, adik mi-a zis ca programul nu arre certificat de incredere. nu mai pricep nimic. am urmat exact pasii respectivi. si inca o intrebare: daca am incercat decertificarea pierd garantia?
am si eu un alcatel ot320.si imi apare retea blocata si apelez 112 si mi-l deblocheaza iar cand apelez pe cineva vorbesc si dupa ce termin apelu se blocheaza iar. Daca stie cineva sa imi dea vreun cod va rog trimitetimi un pm.
salutare,spuneti-mi si mie de ce nu pot trimite prin bluetoth,am un spv c500,pot sa primesc dar nu pot sa trimit,am nevoie de vreun programel ceva,multumesc??
n-am reusit decertificarea! in primul rand nu ma lasa sa scriu regeditSTG in tel
am instalat registry de la smartexplorer, schimb valuarea din 2 in 1 imi zice daca sunt sigur ca vrea sa fac asta dau da si acolo tot 2 apare. am zis ca poate s-o modifica dupa restart am modificat si cealalta val apoi am iesit din program am inchis tel si l-am redeschis valorile erau aceleasi iar aplicatia WM5torage1.53 n-o pot instala din acelas motiv, nu exista permisiunea sistemului
02 septembrie 2006, 12:37:07 • actualizat 02 septembrie 2006, 12:42:08 (1 ori)
crede-ma c-am incercat s-o copiez in fel si chip, nu merge sub nici o forma "imposibil de vizualizat acest fisier pe dispozitiv" daca vreau sa-l down de pe net direct pe tel, Cannot copy regeditSTG: Access is denied. Make sure your mobile device has sufficent memory, that the file is not set as read-only, and that you have permission to copy this file type" cand vreau sa-l copiez in tel. va spune ceva
am reusit cred sa-l decertific insa a trebuit sa decomprimez fisierul regeditSPG si sa-l add intr-o noua arhiva pe care am denumit-o joc.zip