Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am si eu ceva necesitati...cum se mapeaza butonul central la m3100/alte ppc-uri prin apasare lunga?Asa cum merge xbar-ul apasand la c600 tinand apasat joystick-ul,si pe ppc xbar merge tinand apasat butonul din centrul tastelor directionale...ei eu vreau alt taskmanager la apasarea lunga..dar n-am gasit nicaieri solutia. Mai am o problema cu maparea:la mine tasta de inchidere apel nu se poate mapa pe long_press...in Schapps Advanced Configuration Tools,la optiunea key mapping,la mine in dreptul tastei end call nu pot selecta nimic,e blocata optiunea respectiva.Uitati cum apare... aveti idee de ce?
12 aprilie 2008, 20:28:40 • actualizat 14 aprilie 2008, 19:06:59 (4 ori)
Era singurul topic in care puteam vorbi de problema mea,si nu mi-am dat seama ca e in aria smartphone...iar ca sa deschid eu topic doar ca am eu nevoie parca nu era ok.Oricum,scuze... -few days later- Asadar,se pare ca AE Button Plus 2.6.1 e solutia perfecta pentru mapare...are multe optiuni,si ce e interesant e ca la orice tasta externa poti seta deschiderea oricarei aplicatii atat prin apasare lunga cat si prin mai multe apasari consecutive.Adica e super tare(eu de ex. pe m3100 la tasta de sus pt IE mi-am setat asa:o apasare-IE,2 apasari -Opera , 3 apasari - Netfront) In plus,aplicatia vine cu multe functii incluse,foarte utile. DOWNLOAD AICI