Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
10 iunie 2008, 00:37:05 • actualizat 10 iunie 2008, 00:38:48 (1 ori)
Am instalat si eu garmin,dupa tutorialu pus de Smekeru,caruia ii multumesc. f. multNU am avut nici o problema,in 10 minute a fost gata.Maine o sa fac o proba.Dar o harta mai noua exista?Cand apare.Eu sunt din pitesti,si nici nu apare noua centura care face legatura cu autostrada buc-pit.Si inca ceva,daca stau pe geam si dau sa ma localizeze,blocu meu nici nu il vede.Vede cateva pe langa mine,la care nici macar nu le zice numaru... aaaa...si putin de offtopic.Stie cineva daca pot seta la telefonu meu nokia 6110,cand apas tasta accea de navigatie,sa intre in garmin?
sorry fratilor eu alt tutorial nu mai fac... inteleg politica siteului si de ce sa sters tutorialul... Daca il fac iar se sterge.... Doar daca il are cineva scris il pun pe o pagina html numa sa il aiba scris ca am o lene sa il scriu iar de mama mama
ma poate ajuta cineva cu garminul de care ziceam mai acum cateva zile? am tot ce imi trebuie la el de pe pagina oficiala,dar nu stiu cum sa deblochez harta europei din device...uitati datele: Select Product:
nà¼vi® 200
Serial Number 19T627343
Unit Id 3426310186 Available map updates for this device:
No Map Updates Available
Maps installed on this device:
City Navigator Europe NT 2008 NorthWest EE Limited- Deluxe Region: City Navigator Europe NT 2008 Northwest EE Limited, Deluxe All Regions, Aug 07 Code: QGXP9DP Unlock Code: A9U8C69TFXUY4W5RJ7ADDX7JC Date Unlocked: Jun 11, 2008
25 iunie 2008, 00:01:37 • actualizat 25 iunie 2008, 00:02:47 (1 ori)
smekerul....pai in tutorialaul postat de tine,zice ca atunci cand bagi cablu usb,sa setezi telefonul pe "transfer date".Nokia 6670 nu poate fi folosit ca un card reader.Se pot face transefruri de fisiera doar prin pcSuite