Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 18 ani
SeriousSam
MW Addicted
Ultimul acum 13 ani
francisckuchta
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Garmin Mobile XT pentru Symbian Series60

248 065 vizualizări
2 146 răspunsuri
angel_gabe
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
26 martie 2010, 16:30:06
@ oana...vreau sa-ti zic ca ceva de genul problmei tale am patit eu ieri..eram pe jos in centrul orasului....nav era setat pe modul pieton..si ma indreptam spre posta( care nu stiam unde e)...si am stat mai mult de 9 min ca sa imi prinda semnal la GPS....si era slab...cu toate ca eram afara in aer liber pe bulevard...asta in constrast cu celalte dati in care GPS-ul se conecta sub 1 min...problma( la mine era simpla) uitasem sa descarc ultimul update pentru pozitia satelitilor... adica acea componenta A-GPS.... in omnia se face asa..... setari->system-> GPS incorporat-> Xtra DOwnload :)
Publicitate
Publicitate
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
27 martie 2010, 13:22:50
@angel_gabe stai linistit in omnia stiam ce si cum...nu mai am omnia acuma si nu mai conteaza, aici era vb de E71...si aici nu ma pricep cu gps`u dar sincer acuma nu prea ma mai intereseaza, daca vreau gps imi cumpar gps pentru asa ceva, telefonu e telefon, il folosesc sa vb sa trimit mesaje, net si cam atat....daca vreau poze fac cu aparatul...fiecare e facut pentru ceva...;)
angel_gabe
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
27 martie 2010, 23:02:24 • actualizat 27 martie 2010, 23:04:48 (2 ori)
@ oana :) stiu ca nu mai ai omnia..dar ma gandeam ca poate te ajuta la ceva..."patania mea "
dar daca e ceva de genu cum zici tu :)
telefonu e telefon, il folosesc sa vb sa trimit mesaje, net si cam atat.
astunci dece nu folosesti un lapptop sau mini laptop pentru net :).... si iti cumperi un nokia 1200 ?:D
argentis
Începător
15 mesaje
din 28/03/2010
28 martie 2010, 00:07:10
probabil ma injurati sau ce vreti voi,dar nu mai pot.am citit pana la pag 68,si am o sg problema,am instalat tot ce tine,cu harta 2008,dar acum cand deschid aplicatia,imi spune"cautare gps-ul bluetooth,nu gasesti,si daca dau renuntare,se inkide imediat aplicatia.in ce am mai intrat?mentionez ca am un e90."tare recunoscator v-as mai fi.

am id de mess go_away_babe daca se gaseste vre-un bun samaritean.
anales_21
MW Liker
52 mesaje
din 01/08/2009
40% warn
28 martie 2010, 02:11:32
argentis 28-03-2010 00:07:10
probabil ma injurati sau ce vreti voi,dar nu mai pot.am citit pana la pag 68,si am o sg problema,am instalat tot ce tine,cu harta 2008,dar acum cand deschid aplicatia,imi spune"cautare gps-ul bluetooth,nu gasesti,si daca dau renuntare,se inkide imediat aplicatia.in ce am mai intrat?mentionez ca am un e90."tare recunoscator v-as mai fi.

posibil sa ai o versiune de garmin care nu este compatibila cu telefonu tau. nu stiu incearca sa inst una dintre versiuniile care spun altii ca le merge pe un e90 probabil nici prea veche dar nici prea noua.ai reusit macar vreodata sa ajungi mai departe de acel pas ? cat despre faza cu cautare semnale bluetooth nu ar trebui sa iti mai apara asa ceva daca ai hackuit programu si ai trecut pe modu gps integrat
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
28 martie 2010, 10:13:26
@angel_gabe imi cumpar ce telefon vreau eu, am spus numai asa ca fapt divers pentru ca unii isi cumpara telefon pentru a face poze iar eu consider ca un telefon nu e chiar capabil, mai mult pe partea asta m-am referit, parerile sunt facute sa fie impartite...  :D scuzati off`ul  :P
danoi n73
Începător
36 mesaje
din 28/11/2009
28 martie 2010, 11:37:19
argentis 28-03-2010 00:07:10

dn_vintila y.m da add si te ajut io
danoi n73
Începător
36 mesaje
din 28/11/2009
28 martie 2010, 11:53:36
si apropo de citatele de mai sus cum ca garminu ar fi varza;greseala enorma.functioneaza perfect dar nerabdarea,neinformarea,sau nepriceperea va face sa dati vina pe soft.daca cititi bine topicurile de pe forum va garantez ca o sa mearga impecabil.cine nu se descurca ma cauta pe mess. si in limita timpului disponibil o sa va ajut. dn_vintila
nightboy
Începător
17 mesaje
din 28/03/2010
28 martie 2010, 14:35:16 • actualizat 28 martie 2010, 14:35:41 (1 ori)
danoi n73 -> bravo , bine punctat!confirm ca merge foarte bine garmin!

oana cum se face ca tu esti singura cu probleme ? nici nu ma mir ... ce sa faca o fata/femeie cu un telefon destept in mana? se oglindeste in el ...
danoi n73
Începător
36 mesaje
din 28/11/2009
28 martie 2010, 15:32:18
nightboy 28-03-2010 14:35:16
danoi n73 -> bravo , bine punctat!confirm ca merge foarte bine garmin!

oana cum se face ca tu esti singura cu probleme ? nici nu ma mir ... ce sa faca o fata/femeie cu un telefon destept in mana? se oglindeste in el ...
eu nu sunt asa de dur sau misogin dar decat sa scrie atatea citate cum ca nu merge mai bine ar citi topicu si ar invata ceva .
nightboy
Începător
17 mesaje
din 28/03/2010
28 martie 2010, 15:57:43 • actualizat 28 martie 2010, 16:02:52 (3 ori)
nu e chestia de misoginism dar cand vezi afirmatii de genu "am umblat prin el hb nam pe unde si nu stiu ce am apasat si vai domnule nu merge e o panarama de soft" ,mai bn taci din gura ca te faci de ras ! tipic nestiutorilor care vor mura in gura si cand ceva nu merge , e vina aparatului ( un analfabet nu stie sa scrie , e de vina pixul ! ) e greu tare garminul , el isi cauta singur satelitii din moment ce ai deskis aplcatia dar oana ce sa stie ... e greu sa dai tools -> settings -> remote gps -> gps info sau mai scurt direct din home screen pe acele dungi din stanga sus al ecranului ... dar e de vina garminu si iti trebuie gps dedicat care ghici ce ... oana ar avea dificultati sa`l foloseasca si ghici ce ... e de vina el domnule ... eu zic sa-ti pui un satelit in spate oana ca poate asa functioneaza si la tn gadgeturile astea mai complicate ... m`ai si dezinformeaza noii veniti sa caute informatii "blonda noastra suprema" oana ... si normal ca un telefon nu e facut sa dai click si sa faci o operatiune ! cand faci poze setezi iso , w/b / stergi lentilele in caz ca n`au capac ... dar cand nu cunosti taci bai frate ... sau cu gpsul dai acolo sa evite strazile minore , sensurile giratorii etc dar cand nu stii si dai si tu ca ai gps sa te duca in porumb normal ca ala iti da toate balariile ca ruta...
danoi n73
Începător
36 mesaje
din 28/11/2009
28 martie 2010, 17:38:34
nightboy 28-03-2010 15:57:43
nu e chestia de misoginism dar cand vezi afirmatii de genu "am umblat prin el hb nam pe unde si nu stiu ce am apasat si vai domnule nu merge e o panarama de soft" ,mai bn taci din gura ca te faci de ras ! tipic nestiutorilor care vor mura in gura si cand ceva nu merge , e vina aparatului ( un analfabet nu stie sa scrie , e de vina pixul ! ) e greu tare garminul , el isi cauta singur satelitii din moment ce ai deskis aplcatia dar oana ce sa stie ... e greu sa dai tools -> settings -> remote gps -> gps info sau mai scurt direct din home screen pe acele dungi din stanga sus al ecranului ... dar e de vina garminu si iti trebuie gps dedicat care ghici ce ... oana ar avea dificultati sa`l foloseasca si ghici ce ... e de vina el domnule ... eu zic sa-ti pui un satelit in spate oana ca poate asa functioneaza si la tn gadgeturile astea mai complicate ... m`ai si dezinformeaza noii veniti sa caute informatii "blonda noastra suprema" oana ... si normal ca un telefon nu e facut sa dai click si sa faci o operatiune ! cand faci poze setezi iso , w/b / stergi lentilele in caz ca n`au capac ... dar cand nu cunosti taci bai frate ... sau cu gpsul dai acolo sa evite strazile minore , sensurile giratorii etc dar cand nu stii si dai si tu ca ai gps sa te duca in porumb normal ca ala iti da toate balariile ca ruta...
ai ziso asa de bine ca nu mai pot sa te contarzic fra. :coolup:
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
28 martie 2010, 20:46:06 • actualizat 28 martie 2010, 20:52:10 (2 ori)
@nightboy nu am ce sa zic...tu esti desteptul si eu afoana....hai ca ai zis-o....sincer daca te-as ruga sa intrii pe forumul de wm si anume omnia cred ca te-as inchide...wm am avut eu inainte si sincer m-am descurcat cu igo si la randul meu i-am ajutat si pe altii...sincer cred ca esti un :censored: pentru ce ai zis la adresa mea...si da sincer te fac la tehnologii pentru ca sincer ma pasioneaza si calculatoarele si pana acuma wm...mi-am schimbat telefonul pentru ca m-am plictisit de touch si am vrut sa revin la nokia....ca nu ma pricep la garmin da am zis, pentru ca nici la symbian nu ma pricep si mai bine intreb...eu mai bine te-as ruga sa iti vezi de treaba ta pentru ca nu ti-am cerut tie parerea si nu am chef sa ma cert pe aici, eu pe forumul samsung omnia cand intra cate o persoana noua si intreba ceva ii ajutam nu le ziceam "ba esti praf" sau ceva de genu asta...eu am zis doar o parere pe care am avut-o sau am pus o intrebare si cer macar respect, daca nu stii nu raspunde cu rautate pentru ca nu te cunosc, nu ma cunosti...sincer mai bine te-ai duce pe softpedia pentru ca acolo sunt oameni de genul tau...."nu stii sa citesti?cauta acolo, s-a mai zis" chestii dinastea gasesti acolo...aici pe forum mi s-au parut oameni foarte cumsecade si carora le place sa ajute... :death: si sincer la cate postari aveti tu si @danoi n73 nu are rost sa imi agit degetele degeaba ca sincer chiar nu merita....
nightboy
Începător
17 mesaje
din 28/03/2010
28 martie 2010, 21:04:12 • actualizat 28 martie 2010, 21:06:46 (1 ori)
m`a indignat faptul ca tu esti cea ofensata ca nu se poate sa nu iti mearga tie garminul si ca vai e softul de vina ... in locul tau as baga capul in pamant ca strutii :)) si stii cv? prin ce ai zis ca "nu stiu pe unde am umblat , dar mergea si acum nu mai merge" se vede perfect cat de mult stii ceea ce faci :)) invers proportional cu cate posturi ai :)) stai jos fetito ...

p.s. daca ziceai ca bai frate , sunt eu "habarnista" si nu merge garminul ... dar asa ca vezi domnule tu`i mama lui de soft de praf ce e ... sa fim seriosi ... esti slaba ... SLABA !
Publicitate
Publicitate
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
28 martie 2010, 21:11:00 • actualizat 28 martie 2010, 21:11:42 (1 ori)
Baiete vezi-ti de treaba ta nu te-am bagat in seama eu, te-ai bagat tu in seama habranistule...si fetito sa ii zici mamei tale...nu mie copilule
Înapoi la Software Symbian S60
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.027⋅4⋅0