unde gasesc manual pt. x600.
am increcat s il iau de pe glofiish.com si NU a mers.
Iulius
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
eten x600
534 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "eten x600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
12 februarie 2008, 16:01:20
Intr-adevar nu este manual pt X600 pe pagina lor (care merge cu IE, dar cu Firefox nu
)
Ai incercat sa-i contactezi prin e-mail?
PS: daca tot ai deschis topicul acesta, sa ramana un topic pentru discutii generale despre ETEN X600.
)Ai incercat sa-i contactezi prin e-mail?
PS: daca tot ai deschis topicul acesta, sa ramana un topic pentru discutii generale despre ETEN X600.
24 februarie 2008, 23:28:10
de ce fuge lumea de x600, ca arata misto si are configuratia ca a lu htc p3600 fara irda si 3g, care foarte multa lume nu le foloseste.
Vreau sa imi cumpar telefonul acesta,dar nu prea vad posesori care sa ne spuna parerile despre jucariile lor.
Nu vreau pareri din auzite, vazute, vreau parerile posesorilor.
Vreau sa imi cumpar telefonul acesta,dar nu prea vad posesori care sa ne spuna parerile despre jucariile lor.
Nu vreau pareri din auzite, vazute, vreau parerile posesorilor.
Înapoi la Eten PocketPC
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter