Un mic sondaj de opinie....
1)Sunteti multumiti de operatorul vostru(care)?
2)Ce ar trebui schimbat?
3)Ce servicii noi ar trebui introduse?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sunteti multumiti de operatorul dvs?
1 856 vizualizări
132 răspunsuri
Linkuri topic "Sunteti multumiti de operatorul dvs?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
Multumit? Niciodata. Ca e mai avantajos pt mine sa folosesc connex, e alta treaba. Dar sa zici, ca eu sunt foarte multumit de xx operatorul meu... Inseamna ca nu te respecti. Sa nu uitam, ca suntem in Romania. Fie ca e orange, ca e vodafone, baza tot made in romania. Imbunatatiri nu se prevad, atata timp cat nu exista concurenta reala, nu se satura piata deci cei 2 operatori alearga dupa cat mai multi clienti, lasand la o parte alte chesti importante. Deci nu ai cum sa fi multumit. Iar faza cu unlimitedul la 4usd la orange, cum sa zici ca esti multumit pt modul mizerabil in care merge'. Ca costa putin, asta e altceva. Multumit? No way.
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Symbian
Sunt de ceva timp, client al Orange si nu sunt multumit deloc de calitatea serviciilor prestate de aceasta firma.
*Ar trebui mai multa seriozitate
*Ar fi super misto, daca ar introduce o optiune de Internet unlimited nu doar wap unlimited
*Ar trebui mai multa seriozitate
*Ar fi super misto, daca ar introduce o optiune de Internet unlimited nu doar wap unlimited
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
19 august 2005, 20:01:42
1.Nu.Dar am alta posibilitate?Connex/Orange. 2.Sistemul?(mentalitatea noastra de romani in sensul ca ne multumim cu salarii mici"la patroni mari",iar la serviciu nu facem nimic) 3.Le au introdus.3G/EDGE.
MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
19 august 2005, 20:35:26
e bine ca exista concurenta. altfel nu cred ca gaseai la vre-unul din operatori abonamente sub 20$ 
Ca sa raspund intrebarii topicului : NU.
Oare de ce? ne intrbam noi astia care vrem sa sunam seara pe la 8 din Cluj de pe ORange.
In ultimul timp vedem totusi ceva imbunatatiri insa in orasele mici am auzit si testat ca seara e aproape imposibil sa suni de pe Orange chiar si minute bune. Se pare ca cei 6.000.000 de abonati au totusi un deavantaj

Ca sa raspund intrebarii topicului : NU.
Oare de ce? ne intrbam noi astia care vrem sa sunam seara pe la 8 din Cluj de pe ORange.
In ultimul timp vedem totusi ceva imbunatatiri insa in orasele mici am auzit si testat ca seara e aproape imposibil sa suni de pe Orange chiar si minute bune. Se pare ca cei 6.000.000 de abonati au totusi un deavantaj
MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
Sincer,nu sunt prea multumit de Orange. Asta deoarece au multe probleme tehnice. Nu ar trebui schimbate nimic,ci imbunatatite! Ar trebui sa imbunatateasca viteza de reactie a wap-ului,sa fie viteza constanta la orice ora. Ar fi si problema apelurilor vocale. De multe ori se intampla sa se stopeze conversatia telefonica. Servicii ce ar trebui adaugate ar fi :
- mesaje gratuite zilnice pentru PrePay (cum e la Connex)
Dar dat fiind faptul ca traim in Romania,putem doar spera si visa la rezolvarea problemelor.
- mesaje gratuite zilnice pentru PrePay (cum e la Connex)
Dar dat fiind faptul ca traim in Romania,putem doar spera si visa la rezolvarea problemelor.
MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005
Nokia3100
1) nu
2) totul
3) cum zicea si cody ar fi misto sa iti poti face un abonament la internet nelimitat, dar sa fie limita de date descarcate pe luna(ex. 1gb trafic pe luna)
2) totul
3) cum zicea si cody ar fi misto sa iti poti face un abonament la internet nelimitat, dar sa fie limita de date descarcate pe luna(ex. 1gb trafic pe luna)
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
1) nu prea sunt multumit de Orange
2) multe chestii
> o selectie riguroasa a consultantilor de la serviciul clienti (multi ar trebui schimbati)
> ofertele (de exemplu SPV C500 se da numai la abonament)
> planurile tarifare
> etc.
3) >ar trebui introdus cat mai repede 3G-ul
> exista la connex (parca) un serviciu care iti spune in ce zona a orasului esti (nu stiu prea multe despre asta .. astept lamuriri)
2) multe chestii
> o selectie riguroasa a consultantilor de la serviciul clienti (multi ar trebui schimbati)
> ofertele (de exemplu SPV C500 se da numai la abonament)
> planurile tarifare
> etc.
3) >ar trebui introdus cat mai repede 3G-ul
> exista la connex (parca) un serviciu care iti spune in ce zona a orasului esti (nu stiu prea multe despre asta .. astept lamuriri)
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
19 august 2005, 21:16:56 • actualizat 19 august 2005, 21:37:51 (2 ori)
1)am renuntat sa ma mai agit:sa-i sun,sa le dau sugestii,report-uri etc.
practic,ii mai sun doar cand am nevoie sa-mi activeze/dezactiveze un serviciu...
probleme cu factura?fuga la reprezentata,nu-si permit sa angajeze nulitati acolo,avanseaza pe criteriul valorii
multumit?nici pe departe.
2)operatorii de la relatii clienti...unii sunt varza....n-au habar
3)extraoptiuni pt voce,date plus telefoane mobile mai ieftine....SI TAXARE LA SECUNDA,din prima secunda.
si profesionalism.
practic,ii mai sun doar cand am nevoie sa-mi activeze/dezactiveze un serviciu...
probleme cu factura?fuga la reprezentata,nu-si permit sa angajeze nulitati acolo,avanseaza pe criteriul valorii

multumit?nici pe departe.
2)operatorii de la relatii clienti...unii sunt varza....n-au habar

3)extraoptiuni pt voce,date plus telefoane mobile mai ieftine....SI TAXARE LA SECUNDA,din prima secunda.
si profesionalism.
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
SonyEricssonK700i
Da.sunt multumit,de unul dintre operatorii mei,de cosmorom. Tarifele sunt bune,pacat ca la capitolu servicii stau super prost. N-au nici macar mms pt abonati. Trebuie relansati.?
De orange si connex... Nu sunt multumit. Ar trebuì mai multe facilitati pt elevi/studenti,gen campus connex. Orange students...il am de un dar nu l-am folosit never... Ar mai fi multe de spus...
De orange si connex... Nu sunt multumit. Ar trebuì mai multe facilitati pt elevi/studenti,gen campus connex. Orange students...il am de un dar nu l-am folosit never... Ar mai fi multe de spus...
Începător
16 mesaje
din 31/07/2005
Nokia6310i
Probabil suna ciudat, dar eu chiar sunt multumit de operatorul meu (CosmoRom), putinele servicii pe care le au chiar functioneza bine, taxarea la sec. ma avantajeaza, vocea e cristal, am 18 nr. la ei pe firma, astept relansarea pt. servicii noi, acoperirea e bunicica in BIHOR. Pana atunci voce+SMS+WAP.
MW Veteran
613 mesaje
din 21/06/2005
SonyEricssonK500i
Pai m-am saturat de atatea defectiuni tehnice pe care le au cei de la orange
dar ce sa fac :-/ sa imi iau connex?! Asta e cand concurenta e slaba.concurenta mare aduce utilizatorilor numai lucruri bune si forteaza operatori sa lanseze servicii avantajoase si de calitate...:D
dar ce sa fac :-/ sa imi iau connex?! Asta e cand concurenta e slaba.concurenta mare aduce utilizatorilor numai lucruri bune si forteaza operatori sa lanseze servicii avantajoase si de calitate...:D MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
20 august 2005, 11:05:59 • actualizat 20 august 2005, 11:06:45 (1 ori)
alegerea operatorului se face in functie de cati prieteni ai in reteaua respectiva...asa am ales eu Connex(si nu ZAPP,Cosmo sau ORJ).Nu regret ,dar nici nu sunt foarte multumit...
sunt ambivalent?
sunt ambivalent?
MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
20 august 2005, 11:56:06
Corect. Insa nu e factorul decisiv. Daca tot vreau sa spun ceva cuiva care e pe connex o sa-l sun fara nici o problema chiar daca sunt pe orange.
Dupa ce o sa ai vechime cu cate vreo 20 minute nationale / luna + alte 20 de ziua ta de nastere + alte 10 de ziua ta onomastica
te doare in ....
Dupa ce o sa ai vechime cu cate vreo 20 minute nationale / luna + alte 20 de ziua ta de nastere + alte 10 de ziua ta onomastica
te doare in ....
Windows CE
sunt pe orange si sunt multumit
Înapoi la Operatori
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter