Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
08 ianuarie 2009, 01:44:52 • actualizat 08 ianuarie 2009, 01:45:43 (1 ori)
Resident Evil mi se pare foarte misto ca grafica mai ales pentru cei 2 MB care-i ocupa instalat Ca stil de joc si ca spatiu, oarecum asemanator e Metal Gear Solid dar nu prea se compara la grafica
Ba raspunde Daca tu zici ca ai aranjat deja telefonul si ai facut-o bine, nu-ti mai ramane decat sa instalezi aplicatia N-Gage si mai apoi jocurile Din momentu' ala ai liber la jucat
pana la urma am reusit sa bag un joc TETRIS dar la sfarsit spune : If that annoys you, install the included patch.sis to remove the trial stamp from all games. am instalat dar tot trial apare jocul sau apare trial si el defapt e full ?
Faptul ca scrie ca e trial nu are nici o importanta atat timp cat jocul poate fi jucat pana la capat Asa scrie la toate, te vei lamuri daca vei termina jocul
09 ianuarie 2009, 17:58:20 • actualizat 09 ianuarie 2009, 18:00:22 (1 ori)
voua va merge fifa 2009?mie nu,de instalat se instaleaza dar nu se deschide ! ....credeam ca asphaltul de ngage e mai misto la grafica decat cel HD .sisx dar m-am inselat, sunt la fel !
09 ianuarie 2009, 20:22:40 • actualizat 09 ianuarie 2009, 20:44:10 (1 ori)
Nici mie nu-mi merge FIFA 09, tot asa face Credeam ca e ceva particular dar vad ca e destul de raspandit fenomenul Asta e valabil si pentru demo si in cazul jocului full Asphalt 3 este exact acelasi doar ca ocupa mult mai mult si alte jocuri Gameloft cam la fel
pana la urma am reusit sa bag un joc TETRIS dar la sfarsit spune : If that annoys you, install the included patch.sis to remove the trial stamp from all games. am instalat dar tot trial apare jocul sau apare trial si el defapt e full ?
scuze de intarziere...dar am fost ocupat cu treburi pana acum...la link-ul ala ma refeream si eu,asa mi-am hacuit eu telefonul... a mers din prima..in sensul ca pot sa instalez orice pe e51... dar jocuri ngage nu am incercat inca..
10 ianuarie 2009, 13:36:00 • actualizat 10 ianuarie 2009, 13:44:43 (1 ori)
nu stiu de ce dar cand ies din orice joc si revin inapoi in aplicatia n-gage imi da eroarea asta ! jocurile imi merg perfect,cu aplicatia am probleme! iar cand e in mod landscape si ies din joc se blocheaza de tot si trebuie sa-i dau restart ! .......care doriti jocul bounce boing voyage luati-l de aici #/file.php?id=277695 e destul de misto !
10 ianuarie 2009, 19:54:42 • actualizat 10 ianuarie 2009, 19:56:01 (1 ori)
......mi-am bagat si hooked on creatures of the deep, e misto de o ora si ceva tot la unditza dau ) ,cred ca are cea mai adevarata grafica dintre toate jocurile de n-gage !