Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
PTV client for Windows Mobile
8 188 vizualizări
369 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "PTV client for Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
06 aprilie 2008, 03:25:46
Da... hardware issues. Trebuie sa schimb niste componente. Va reveni as soon as possible.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
08 aprilie 2008, 15:41:00
Am imbunatatit un pic calitatea sunetului pentru 64kbps si am inbunatatit cursivitatea imaginilor pentru 64 si 128.
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Sa traiesti!
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Stargate,ce-ar fi sa adaugi putina interfata la Ptv mobil?Adica ecranul alb pe care apar canalele e deprimant tare...putina imagine,ceva n-ar strica 
Inca ceva,am tot facut reclama aplicatiei tale pe unde am vazut ca e nevoie de ea.Am cateva rude prin Italia si prieteni in Spania care o folosesc..mai vad si ei un post romanesc,una alta.Deci keep making PTV better
Doua persoane care folosesc PTV pe pc cu vista si au net prin wifi mi-au "raportat" probleme->unuia nu ii merge deloc,iar celuilalt ii merge cu intreruperi dese.Ce setari ar fi optime in cazul asta?

Inca ceva,am tot facut reclama aplicatiei tale pe unde am vazut ca e nevoie de ea.Am cateva rude prin Italia si prieteni in Spania care o folosesc..mai vad si ei un post romanesc,una alta.Deci keep making PTV better
Doua persoane care folosesc PTV pe pc cu vista si au net prin wifi mi-au "raportat" probleme->unuia nu ii merge deloc,iar celuilalt ii merge cu intreruperi dese.Ce setari ar fi optime in cazul asta? MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
08 aprilie 2008, 21:05:31
Yep... e doar versiunea 0.25. Se va dezvolta considerabil pe parcurs.
Pentru sistemele cu Vista trebuie bifata optiunea "vizualizeaza in player extern" din tabul optiuni.
Multumesc mult pentru promovarea serviciului!
Pentru sistemele cu Vista trebuie bifata optiunea "vizualizeaza in player extern" din tabul optiuni.
Multumesc mult pentru promovarea serviciului!
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
13 aprilie 2008, 02:25:16
Chiar daca nu este o versiune noua a PTV pentru Windows Mobile - va invit sa incercati noua facilitate din versiunea 0.62 lansata azi - Telecomanda PTV.
Telecomanda PTV permite utilizatorilor de telefoane mobile cu browser incorporat si bineinteles acces la internet sa isi foloseasca propriul telefon ca pe o telecomanda pentru PTV. Acest modul este compatibil cu orice telefon mobil care indeplineste functiile de mai sus.
Pentru a activa Telecomanda PTV urmati acesti pasi:
1. Asigurati-va ca aveti un IP routabil si ca portul 81 este liber. Daca sunteti in spatele unui router trebuie sa forwardati portul 81 din extern catre calculatorul dvs. din reteaua locala.
2. Bifati Activeaza Telecomanda PTV din tabul Optiuni si alegeti un PIN (format din 4 cifre).
3. De pe telefonul mobil, deschideti browserul si scrieti adresa voastra astfel: http://89.89.89.89:81/1234 (inlocuiti 89.89.89.89 cu IPul dvs. public - daca nu il stiti il aflati usor la www.whatismyip.com si deasemenea inlocuiti 1234 cu PINul ales la pasul 2). Va recomand sa adaugati acest URL in lista de favorites a telefonului pentru a facilita accesul.
Telecomanda PTV permite utilizatorilor de telefoane mobile cu browser incorporat si bineinteles acces la internet sa isi foloseasca propriul telefon ca pe o telecomanda pentru PTV. Acest modul este compatibil cu orice telefon mobil care indeplineste functiile de mai sus.
Pentru a activa Telecomanda PTV urmati acesti pasi:
1. Asigurati-va ca aveti un IP routabil si ca portul 81 este liber. Daca sunteti in spatele unui router trebuie sa forwardati portul 81 din extern catre calculatorul dvs. din reteaua locala.
2. Bifati Activeaza Telecomanda PTV din tabul Optiuni si alegeti un PIN (format din 4 cifre).
3. De pe telefonul mobil, deschideti browserul si scrieti adresa voastra astfel: http://89.89.89.89:81/1234 (inlocuiti 89.89.89.89 cu IPul dvs. public - daca nu il stiti il aflati usor la www.whatismyip.com si deasemenea inlocuiti 1234 cu PINul ales la pasul 2). Va recomand sa adaugati acest URL in lista de favorites a telefonului pentru a facilita accesul.
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Windows CE
Nu prea inteleg,telecomanda pt. aplicatia din telefon?
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
13 aprilie 2008, 07:53:02
Nu. Este pentru aplicatia de calculator.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Stargate,poate sunt mai batut in cap...dar care e portul 81 si ce inseamna mai exact 'ip routabil'.Practic,telecomanda asta foloseste netul pentru a transmite comenzile din tel in pc?super tare...
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
13 aprilie 2008, 12:21:08
Pentru a folosii telecomanda da. Sau macar net + bluetooth pe PC pentru a te putea conecta prin activesync.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Hei,dar unde au disparut canalele?!mai sunt vreo 5 si alea nu se vad deloc,e doar sunet,iar imaginea neagra.In plus,arata viteza 24kilo...am scos versiunea asta ultima..care-i treaba Stargate?
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Dap, merge si prin activesync pentru cei cu wm si fara acces la net.
Da, controlezi aplicatia PTV pe calculator de pe telefon - ca o telecomanda.
Alecs, vezi in tabul optiuni sa nu fii pe alt bitrate.
Da, controlezi aplicatia PTV pe calculator de pe telefon - ca o telecomanda.
Alecs, vezi in tabul optiuni sa nu fii pe alt bitrate.
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Windows CE
Daca PTV din pc nu merge cu wap unlimited,ce sa mai controlezi cu telecomanda?
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
13 aprilie 2008, 21:33:53
PTV merge pe conexiunea de internet a calculatorului care in general nu este wap unlimited... sa fim seriosi.
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
13 aprilie 2008, 21:44:01 • actualizat 13 aprilie 2008, 21:45:43 (1 ori)
Nu asta am spus!In general cei care folosesc orange si nu au internet folosesc wap unlimited si nu vad pe cineva sa fol. aplicatia cu apn internet...costa prea mult!
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter