Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
nu-i de gluma cu astia, am renuntat si eu intr-un sfarsit la fast food, si sincer chiar se vede.... am renuntat si la 2-4 litri cola pe zi, si e si mai bine
Am vazut aseara in emisiunea lui Mircea Badea un clip in care una il bate pe unu in lift(ii aplica un procedeu de lupte grecoromane),daca stie cineva numele clipului il rog sa posteze.Multumesc.
In emisiunea lui Mircea Badea, in urma cu ceva timp a mai fost difuzat un filmulet asemataor, dar, de aceasta data filmat pe strazile patriei noastre.
Filmuletul cu "tipul din lift" miroase a trucaj dintru-un motiv foarte simplu: "Victimei" nu-i este vizibil chipul in clip. Prin urmare am unele semne de intrebare . . .
Care ala cu manelarii? Asta este filmat in RO. Daca urmaresti versiune cu sunet a clipului se aud aia cum injura in romana si o tipa care are o replica tot in limba romana.