Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
WTF Un clip HD 720p pe YouTube? Baietii avanseaza puternic.Da-ti full screen si va jur ca nici cel mai bun DivX din calculator nu se vede cu ceea ce suporta mai nou youtube-ul
Pe Youtube mereu au fost pastrate si fisierele originale. Erau comprimate din cauza marimii lor si a conexiunilor de viteza mica la internet pe care o au majoritatea utilizatorilor.
08 decembrie 2008, 03:18:10 • actualizat 08 decembrie 2008, 03:18:57 (1 ori)
nu cred ca e aceeasi,dar asta din videoclipul pe care l-ai pus tu,era si la ´´emisiunile´´ alea la care sa suni sa spui raspunsul corect...de duzina )
Deci e clar ) Oricum il stimez pe Fizz. Imi place la el ca e elegant! De exemplu eu consider ca e mult mai frumos si mai stilat sa cobori dintr-o masina de epoca sau limuzina si imbracat la costum,decat sa fi imbracat larg si sa conduci un Lamborghini. Parerea mea...
Roul asta n-are voce de loc si mai vrea sa cante si in engleza.. La faza asta cu datul jos din masina.. in cazul lui e de rahat. Prea a exagerat cu masinuta aia, mai bine un rolls ceva mai nou, cu Mertul ala nu stiu ce a vrut sa arate.