Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Probleme Nokia N73 (se reseteaza)
5 465 vizualizări
30 răspunsuri
Linkuri topic "Probleme Nokia N73 (se reseteaza)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
25 mesaje
din 11/05/2008
14 februarie 2009, 22:34:54
ms pt sfaturi o sa incerc...
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Windows CE
Am si eu o problema cu un N73 si anume nu mai imi functioneaza joystick-ul cand apas pe centru in celelalte directii functioneaza .
poate fi o problema software sau ... nu ?
l-am formatat , am scos si csrdul de memorie si total nu merge CE SA FAC ?
poate fi o problema software sau ... nu ?
l-am formatat , am scos si csrdul de memorie si total nu merge CE SA FAC ?
SonyEricssonW350i
Eu unul cred ca ti sa bulit joistyk.ul. . .
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Windows CE
Am incercat sa cracuiesc jocul Asphalt 4 ngage si S-a blocat telefonul. Dupa ce i-am scos bateria nu a mai mers nici joystick-ul nici sa intrusive in manager aplicatii.
Începător
8 mesaje
din 17/04/2010
17 aprilie 2010, 18:26:29
AM SI EU UN N73 SI MI S A CAM DUS... NJ LA INCEPUT SE INCHIDEA,AM FOST CU EL LA MI MULTI SI L-AU RESETAT DAR NU MI AU SPUS NICI UNUL CE ARE EXACT UNUL A DAT DIN UMERI SI S A MIRAT CA EL NU A MAI ASA CEVA,ALTUL MI LA RESETAT S AU REFOARMATANJ EXACT UNUL A ZS CA II TREBUIE O PIESA DE 50EURO DAR NU MI ASIGURA CA MERGE SI ULTIMUL A FOST CA I S A DUS PLACA ADICA IMI TREBUIE UNA NOUA SI DECAT SA M IL FACA MAI BN CUMPAR UN TEL. NOU.
EU CRED CA DE LA UMEZEALA CA L AM MAI TINUT IN BUZUNAR LA PANTALONI SI A MAI TRANSPIRAT...CE SPUNETI?MA PUTETI AJUTA
?
MULTUMESC.
EU CRED CA DE LA UMEZEALA CA L AM MAI TINUT IN BUZUNAR LA PANTALONI SI A MAI TRANSPIRAT...CE SPUNETI?MA PUTETI AJUTA
?MULTUMESC.
17 aprilie 2010, 18:51:27
mai, omule! explica mai clar, ce are telefonul, ca nu se intelege nimic ce ai scris!
Începător
8 mesaje
din 17/04/2010
23 aprilie 2010, 09:23:43
MAI YTT POATE NU AM FOST DESTUL DE EXPLICIT DAR NAH NU SE MAI APRINDE ECRANUL SI ATAT
SI DREPT SA TI SPUN M AM SATURAT SA TOT MA DUC CU EL LA REPARAT SI SA MI ZICA BA UNU BA ALTU CA NJ CE ARE
SI DREPT SA TI SPUN M AM SATURAT SA TOT MA DUC CU EL LA REPARAT SI SA MI ZICA BA UNU BA ALTU CA NJ CE ARE
23 aprilie 2010, 14:14:43
bun, nu se aprinde ecranul, dar tastele se aprind? sunetul de start merge?
Symbian
Cand scrii pe un forum cu litere mari, in general se considera ca tipi la ceilalti. In fine, on topic: daca nu merge reparat nici in service, vinde-l pe piese. Altceva nu-i de facut.
Începător
8 mesaje
din 17/04/2010
23 aprilie 2010, 19:31:31
NU DAR CAND A INCEPUT SA-MI FACA FIGURI MERGEA SE APRINDEA SI TASTELE SI SONORUL TOT DAR EL SE INCHIDEA -APRINDEA DE LA SINE SINGUR SI DUPA CE L-AM DUS LA REPARAT NU MAI MERGEA NICI ATAT.PT YTT
pt Filip nu tip doar ca a ramas caps look-ul pe scris mare scz n-am stiut sorryyyyyyyyyyyyyyyy ms pt sfat
pt Filip nu tip doar ca a ramas caps look-ul pe scris mare scz n-am stiut sorryyyyyyyyyyyyyyyy ms pt sfat
06 iunie 2010, 14:20:21
Am si eu o prb cu n73,de la un timp a inceput ca butunoul de stergere sa nu mai functioneze!
Si in unele momente functioneaza in continuu
De la ce poate fi prb?
Si in unele momente functioneaza in continuu
De la ce poate fi prb?
MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
06 iunie 2010, 15:02:07 • actualizat 06 iunie 2010, 15:02:33 (1 ori)
Nu mai stiu cum e la N73, dar folia cu membrane ar trebui sa se deslipeasca. Incearca sa-i cureti membrana respectiva. Mai mult ca sigur de la asta e problema (praf, oxidare...).
09 iunie 2010, 23:20:43
cu ce sa o curat?ai idee?
MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
Opera Mini
Cred ca or fi solutii speciale prin comert, dar cu ceva mai de uz casnic, iti recomand sa folosesti hartie abraziva (aka smirghel).
Preferabil, cat mai fin.
Preferabil, cat mai fin.
10 iunie 2010, 19:29:15
Am curatat cu pepsi aseara si astazi nu mi a mai facut figuri
oare am facut ceva gresit
in asta?Sper sa mearga,pana acum e ok
,am evitat sa mai apas pe C! ms frumos pt sfaturi
oare am facut ceva gresit
in asta?Sper sa mearga,pana acum e ok
,am evitat sa mai apas pe C! ms frumos pt sfaturi
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?