Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
23 aprilie 2007, 18:29:37 • actualizat 23 aprilie 2007, 18:38:44 (4 ori)
welcome nu . intra la "manager aplicatii" acolo de unde stergi/vezi programele instalate , da-i la optiuni si la "certificate utilizator" ii da-i dezactivare. Ceva de genu...vezi tu. pentru teme e topic teme s60 Si pentru ajutor e topic: Ajutor!! @Bliss , cum sa se duca de rapa? E nou pe aici. Decat sa zici ce ai zis mai sus, mai bine il ajuta-i sau nu mai scriai
....cu telefonul asta se pot face apluri video sau 3g-ul e doar pentru internet poate e o intrebare naspa.dar cineva mi-a zis ca nu poate face apeluri video.
dap,in C/system/temp dar trebuie lasata sesiunea deschisa si apoi instalat(a) jocul/aplicatia de acolo.kitul il gasesti in E/nokia de obicei,dupa instalare
imi spunea cineva ca imag de fundal se vede neclar din cauza rezolutiei, iar in manager img e ffclara... Dar aceeasi poveste cu imag de 260kb. Cu ramii, nu stiu de unde aveti voi chiar si 10mb liberi ca la mine...si sa-l bat si nu scoate 9mb macar. E defect telefonul?
dap,in C/system/temp dar trebuie lasata sesiunea deschisa si apoi instalat(a) jocul/aplicatia de acolo.kitul il gasesti in E/nokia de obicei,dupa instalare