Am un Motorola A925 si as vrea sa stiu de unde pot downloada un firmware mai nou sau nebranduit!E branduit pe 3(tre) cred ca din germania!Telefonul este decodat!Are Baseband A925_bp_30.95.00,Flex SE8111AC3W800B,AP Config SE811AC3W8_002!
Aveti vreo idee cum pot sa fac?Va multumesc!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Upgrade/resoftare Motorola A925
527 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Upgrade/resoftare Motorola A925"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005

Intra pe 3g.forum.com si acolo ai cele mai noi versiuni de firmware plus tutoriale. Iti trebuie Motorola PST 6.7 pentru flashuire.

MW Lurker
317 mesaje
din 20/12/2006

Multumesc!Dar nu e buna adresa!Si un link pt programul ala?

MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005

Acum nu sint la Pc dar cauta pe google dupa Update firmware motorola a925 si sigur o sa gasesti siteuri cu adrese cu updateuri plus link catre forumuri explicative.
Înapoi la Tuning
cine e aici?