1) obisnuinta... cand nu am ce face mai intr pe mw si existrnta variantei xhtml astfel cand merg pe strada nu pierd timpul ci ma informez
2) cantitatea imensa de informatii si faptul ca daca ceri ajutor esti ajutat destul de repede.
3) "brambureala″ din unele topicuri care sunt
foarte stufoase si in care pierzi o gramada de timp pana ajungi la informatia dorita. (in special cele din aria wm)t
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
De ce va place MobileWave.ro?
2 543 vizualizări
86 răspunsuri
Linkuri topic "De ce va place MobileWave.ro?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
459 mesaje
din 28/02/2007
Windows CEMW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
Cand n-am ce face intru pe mw sa vad ce mai este nou si ajut in limita timpului disponibil . Imi place ca se poate accesa de pe orice telefon, eu chiar si la semafor accesez MW ,iar pagina de start la pc si telefon este http://mobilewave.ro/forum/index.php
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
12 martie 2008, 01:53:03
merge pe toate browserele,pana acum mia mers pe toate browserele pe care lam incercat,e unu din principalele motive,e in romana si a reusit sa adune un numar mare de "cunoscatori" cu care poti face diverse schimburi de informatii,daca ar fi sa mai spun ceva as face o dezvoltare la ceea ce am spus pana acum
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
19 ianuarie 2009, 00:03:59
intru de obicei din placere
si imi plac foarte mult o parte din useri(95%) care sunt foarte agreabili 
nu imi plac aia 5% care sunt prea destepti
in rest totul e perfect
si imi plac foarte mult o parte din useri(95%) care sunt foarte agreabili 
nu imi plac aia 5% care sunt prea destepti

in rest totul e perfect
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
eu intru des aici, pot sa zic ca am wap'ul doar pentru mobilewave,messenger, si foarte putin pentru altceva. Mi a doua casa
,(pe wap) .si whiteboy ,nu stiu daca ,chear 5% nu-mi plac nici mie ca tie ,ca nu-i cunosc pe toti
, dar vreo 5useri urasc eu ,dar poate nu ei sunt de vina ca nu au cu ce gandi.
,(pe wap) .si whiteboy ,nu stiu daca ,chear 5% nu-mi plac nici mie ca tie ,ca nu-i cunosc pe toti
, dar vreo 5useri urasc eu ,dar poate nu ei sunt de vina ca nu au cu ce gandi.
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
19 ianuarie 2009, 00:30:19
da,m-am exprimat gresit 
ma refeream la 5% din cati cunosc:D

ma refeream la 5% din cati cunosc:D
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
stai linistit nu-i stres,
,nu sunt eu in masura sa corectez pe cineva de pe forumul asta, si nu numai(desi altii o fac,se cred mari jmecheri).
,nu sunt eu in masura sa corectez pe cineva de pe forumul asta, si nu numai(desi altii o fac,se cred mari jmecheri).
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
Symbianadmin 16-12-2007 14:11:44
..Un fel de sondaj. 1. Ce va determina sa reveniti pe acest site?
2. Ce va place in mod special la acest site?
3. Ce nu va place?
...
2. E unicat, intr-un fel. Sunt multumit ca, sa zicem, macar 50 de membri sunt utili acestui forum. Desi, unii, scriu mai rar, acestia contribuie cu informatii importante.
3. Useri care scriu degeaba desi nu cunosc subiectul, calitatea mesajelor, asa-zisa "cafenea", lipsa aproape totala de moderare a topicurilor si mai sunt...
Începător
5 mesaje
din 26/02/2009
06 martie 2009, 20:44:53
Mie imi place site-ul asta ca e vulnerabil XSS
07 martie 2009, 15:53:04
De ce imi place mw: pt ca ma distrez cu toti copii si sunt bagat in seama de cite ori zic ca aia din ziar: RESTUL E CANCAN 
Si tinand cont ca am fost lasat sa postez anumite servicii mfws voi fi si eu intelegator si voi pune link cu mw indiferent daca am vreun topic inchis cu proiectele mele

Si tinand cont ca am fost lasat sa postez anumite servicii mfws voi fi si eu intelegator si voi pune link cu mw indiferent daca am vreun topic inchis cu proiectele mele
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
07 martie 2009, 17:29:51 • actualizat 07 martie 2009, 17:32:41 (1 ori)
offtopic
bleah alea sunt proiecte ? te lauzi cu ele de parca ar semana cu nu stiu ce site, in fiecare an schimbi cate o culoare pe ici pe colo...
ontopic
Obisnuinta
bleah alea sunt proiecte ? te lauzi cu ele de parca ar semana cu nu stiu ce site, in fiecare an schimbi cate o culoare pe ici pe colo...
ontopic
Obisnuinta
SonyEricssonW660i
S-a pus praful pe acest topic.Peste fix 2 saptamani implinesc 3 ani dE MW .Tot ce stiu despre pc-uri,teluri etc le-am invatat de pe acest forum.Imi pare bine ca exista un astfel de forum ! :-D
Symbian
imi pare bine ca lumea aici e in avangarda...
Primii fani WM aici au aparut.
Primii fani WM aici au aparut.
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
SonyEricssonK810i
Mi-a placut inainte..erau chestii interesante.acum doar bataie de joc,nu se mai respecta nimic pe aici.pacat!
MW Addicted
2713 mesaje
din 07/02/2006
8 aprecieri
01 decembrie 2009, 22:56:26
cred ca obisnuinta, fac ce fac si tot pe mw ma bag....
si ar m-ai fi ceva, am anvatat foarte multe lucruri aici, de la diferiti usseri, pentru asta vreau sa le multumesc,ei se stiu an general care sant, de aceia nu o sa le m-ai dau nume...........
si ar m-ai fi ceva, am anvatat foarte multe lucruri aici, de la diferiti usseri, pentru asta vreau sa le multumesc,ei se stiu an general care sant, de aceia nu o sa le m-ai dau nume...........
Înapoi la Administrative
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter