Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sony Ericsson k850i
3 075 vizualizări
18 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson k850i"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
6348 mesaje
din 01/01/2006
57 aprecieri

resoftare dacă nici așa mergi service.

MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri

Poti sa-l faci tu acasa, dar daca nu ai mai facut asa ceva mergi la service, o greseala si nu mai ai ce face cu telefonul

MW Lurker
362 mesaje
din 07/09/2008
22 februarie 2010, 08:28:22
cred ca e de la Erom sau Gdfs. trebuie sa mergi la un service, sau se poate si acasa.

Începător
24 mesaje
din 09/01/2009
04 martie 2010, 03:02:19
salutare.unde pot gasi limba romana pentru K850i ?am incercat sa i-au dupa un tutorial de pe forum..am gasit central eu da limba romana nici ca este
, are cineva drivere bune pentru camera foto/audio ?

Înapoi la Sony & Ericsson
cine e aici?