am un Nokia E51 si vreau să știu dacă există pt acest tel aplicați Handy Taskman.
Şi încă ceva aplicațiile pe care am de la fostul N73 pot să instalezi aplicațiile pe e51?știu că e51 are OS9.2
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia E51
33 654 vizualizări
466 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia E51"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
600 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri
Symbian
28 august 2013, 14:40:03
http://symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=38594
Am nevoie de acele fișiere cu care merge roateme pe Nokia e51. Acele fișiere unde sunt puse linku a expirat
Am nevoie de acele fișiere cu care merge roateme pe Nokia e51. Acele fișiere unde sunt puse linku a expirat
Înapoi la Nokia
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 8 ani
463
511 706 vizualizări
cine e aici?