Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Tratarea negilor
9 812 vizualizări
41 răspunsuri
Linkuri topic "Tratarea negilor"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
29 iunie 2006, 17:34:29
Nici yo bosif,eu stiam ca negurile astea se fac daca nu te speli

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

Doamne ce metode barbare!
Incercati cu nitrat de argint! De cele mai multe ori merge si nu doare! Aplicati numai pe neg!
Sunteti masochisti fratilor!
Incercati cu nitrat de argint! De cele mai multe ori merge si nu doare! Aplicati numai pe neg!
Sunteti masochisti fratilor!

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri

bosif 29-06-2006 17:29:13
Eu nu am avut niciodata negi ! 

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri

Ce am scris anterior nu e experienta proprie. Din auzite. Si tot din auzite, cica "se ia"... Din ce cauze apar...

MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri

si yo am auzit ca se iau..

MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
30 iunie 2006, 13:48:23
Se pare ca este o legatura intre aparitia negilor si proasta functionare a ficatului. Aparitia negilor este legata de lipsa acizilor aminati din care face parte metionina, aceasta afectand functionarea ficatului. Tratamentul cu Metionina ajuta la disparitia negilor.
sursa www.boli-medicina.com
@yo: esti
sursa www.boli-medicina.com
@yo: esti

27 august 2008, 19:56:19
Din intamplare am vazut pe cineva ca citea aceasta sectiune de forum si mi-a starnit interesul.N-am stat sa citesc ce probleme are fiecare sau ce crede fiecare cam care ar fi cauza aparitie negilor.Un lucru e cert:
99% din cauza negilor este data de virusul HPV (human papiloma virus) ,este acelasi virus care da cancerul de col uterin, el avand "n" radacini.
Pt. medicina moderna este incurabil.Deci cei care ati avut negi sau aveti ..stiti cu ce va confruntati.Sunt foarte transmisibili chiar si prin simpla atingere.Pot fi stopati intr-o oarecare masura prin ardere.Exista o solutie care se elibereaza pe baza de reteta si costa cam 60Ron si are 3,5ml.Numele solutiei este Condyline ( contine podofilotoxina 0,5% ) solutie cutanata si este fabricata de compania Yamanouchi.Aprox. 75% din populatia lumi este infectata cu acest virus HPV.La unii nu se manifesta in niciun fel datorita sistemului iminitar eficient iar la altii prin negi, iar in cazul femeilor,la unele prin cancer de col uterin.
Multa sanatate,sper ca au fost de folos informatiile.
99% din cauza negilor este data de virusul HPV (human papiloma virus) ,este acelasi virus care da cancerul de col uterin, el avand "n" radacini.
Pt. medicina moderna este incurabil.Deci cei care ati avut negi sau aveti ..stiti cu ce va confruntati.Sunt foarte transmisibili chiar si prin simpla atingere.Pot fi stopati intr-o oarecare masura prin ardere.Exista o solutie care se elibereaza pe baza de reteta si costa cam 60Ron si are 3,5ml.Numele solutiei este Condyline ( contine podofilotoxina 0,5% ) solutie cutanata si este fabricata de compania Yamanouchi.Aprox. 75% din populatia lumi este infectata cu acest virus HPV.La unii nu se manifesta in niciun fel datorita sistemului iminitar eficient iar la altii prin negi, iar in cazul femeilor,la unele prin cancer de col uterin.
Multa sanatate,sper ca au fost de folos informatiile.

MW Addicted
1398 mesaje
din 08/06/2005
27 august 2008, 20:04:40
mai claudiule.. or fi de mai multe feluri.. eu.. am avut peste 100 de negi pe maini.. cat despre atingere :-S tatal meu a avut dar i'a tratat de cand era tanar.. i'am tratat cu azot lichid sau ceva de genu' asta.. au mai ramas vreo 2..
27 august 2008, 20:08:49 • actualizat 27 august 2008, 20:11:03 (1 ori)
Ei pot disparea atata timp cat ai un sistem imunitar eficient.Probabil tatal tau a facut o crioterapie.Solutia de care am pomenit eu e usor de utilizat si o poate folosi oricine acasa.Pe cand cea cu crio terapia e doar in clinicile care dispun de asemenea aparate.Mai mult ca sigur ca esti infectat cu HPV.Daca iti ti virusul sub control totul e ok.Nu e ceva rusinos pt ca orice om il poate avea si nu se moare din asta cel putin in cazul barbatilor.
Neajunsurile sunt de ordin estetic si..sa zicem ca iti oboseste putin sistemul imunitar in rest..nu ar fi altele notabile.Riscuri exista pt fiecare.Doamne ferste de mai rau
Neajunsurile sunt de ordin estetic si..sa zicem ca iti oboseste putin sistemul imunitar in rest..nu ar fi altele notabile.Riscuri exista pt fiecare.Doamne ferste de mai rau

MW Addicted
1204 mesaje
din 21/04/2006

am avut si eu probleme cu negii si la inceput nu i-am bagat in seama pana m-am vazut cu mainile pline. am fost la dermato si am primit o reteta cu o solutie de la scholl si pastile baroka, astea pentru imunitate. dupa 2 saptamani au picat toti.
la mine cred ca a fost din sânge, si sora mea a avut la aceeasi varsta, dar ei ii i-a terminat un om care a legat unul dintre ei, tatal zicea el, și au căzut toti.
la mine cred ca a fost din sânge, si sora mea a avut la aceeasi varsta, dar ei ii i-a terminat un om care a legat unul dintre ei, tatal zicea el, și au căzut toti.

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri

Am avut un neg pe degetul mare stang in urma cu vreo 9 ani, l-am ars la doctor de 2 ori, de 2 ori a revenit. Cum am scapat de el? solutie simpla si la indemana oricui : se pun vreo 300 ml apa intr-un borcan, se taie doua lamai si se storc in apa, se adauga si bucatile de lamaie taiate ( un fel de limonada
, apoi se pune otet,cateva linguri. Compozitia obtinuta se inchide ermetic si se lasa 8-12 zile sa fermenteze. Se razuieste suprafata negului cu o piatra ponce si se aplica de cateva ori pe zi solutia respectiva folosind vata. Eu asa am scapat de neg intr-o luna. De ce mentionez acest leac? Pt ca aveam un vecin cam de-aceiasi varsta cu mine care avea mainile nenorocite de negi, avea vreo 80, crescuti unii peste altii, n-ati vazut asa ceva in viata voastra, si medicii s-au spperiat cand l-au vazut. A ars cati a putut de mai multe ori dar au revenit de fiecare data. Mama lui a aflat reteta descrisa de mine mai sus de la o batrana de prin Bistrita Nasaud. Nu dati bani cu caru pe medicamente care nu va garanteaza nimic daca va chinuie negii.

Începător
1 mesaje
din 13/04/2020
13 aprilie 2020, 03:49:59
La dermatolog se pot si ingheta dar si arde, depinde de tipul de neg si zona in care se afla.
Înapoi la Free zone
cine e aici?