Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Totul despre televizoare!
9 820 vizualizări
48 răspunsuri
Linkuri topic "Totul despre televizoare!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
7607 mesaje
din 26/01/2006
36 aprecieri
07 decembrie 2017, 18:16:04
Da, bineinteles. Dar nu este o experienta tocmai placuta ( eu am folosit un Samsung 32H5500, model mai vechi ), nu am mai incercat pe modele noi

MW Addicted
1433 mesaje
din 31/01/2009
36 aprecieri

Nu știu acum modelul meu. Am încercat și eu să accesez netul și să dau drumul să văd un film
m-a scos din browser, îmi spunea dacă restaurez sesiunea. Și mergea greu în browser orice aș fi făcut. L-am conectat prin wi-fi. Dacă îl conectam prin cablu era altă viață ? Youtube mergea ok, se mai bloca, dar dădeam back și o luam de la capăt cu muzica

MW Addicted
7607 mesaje
din 26/01/2006
36 aprecieri
15 decembrie 2017, 19:39:56
Nici prin cablu nu merge prea bine, crapa mereu daca ai mai multe taburi deschise este jale. Asta e nivelulpe tv-uri, pe Samsung este bine, stai sa vezi pe alte marci ce praf sunt pe partea de browser, unele modele "smart" nici nu mai au browser incorporat.

MW Addicted
1433 mesaje
din 31/01/2009
36 aprecieri

Tot Samsung am.

Înapoi la Televizoare & Home Cinema
cine e aici?