Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
10 octombrie 2005, 23:40:58 • actualizat 10 octombrie 2005, 23:46:59 (2 ori)
sorel2003 04-10-2005 00:33:26
Deocamdata n-au aparut nici in afara, nu sunt decat poze, nu se vinde nicaieri Qtek 8300 sau 8310, la sfarsitul lui octombrie inceputul lui noiembrie apar.
Uite stirea asta a fost postata chiar in ziua cand ai postat asta tu... si cineva de pe forumul acela zicea ca a cumparat un Qtek 8300 in urma cu o luna.. Oricum i-mate SP5 (£324.95 lire) si i-mate SP5m (£329.95 lire) sunt deja pe piata, dar nu si in Romania... Pacat ca nu este nici un distribuitor i-mate in Romania...
12 octombrie 2005, 16:20:48 • actualizat 12 octombrie 2005, 16:23:51 (2 ori)
DSF 10-10-2005 23:40:58
Uite stirea asta a fost postata chiar in ziua cand ai postat asta tu... si cineva de pe forumul acela zicea ca a cumparat un Qtek 8300 in urma cu o luna.. Oricum i-mate SP5 (£324.95 lire) si i-mate SP5m (£329.95 lire) sunt deja pe piata, dar nu si in Romania... Pacat ca nu este nici un distribuitor i-mate in Romania...
Precum vezi si tu alea sunt I-mate nu Qtek.
Produsul echvalent lui C500 de la Qtek are aceeasi problema cu praful ca si telefonul orange?(Cam off-topic; scuze)
Din cate cunosc eu Qtek 8010 nu se mai fabrica de vreo 2 ani, eu oricum cred ca avea aceeasi problema pentru ca din punct de vedere hardware sunt acelasi lucru.
@sorel2003 tu te-ai uitat pe linkuri? Daca nu, acele 2 imate-uri sunt aceleasi telefoane qtek despre care se vorbeste in acest topic. Diferenta este numele lor, brandul. Toate sunt made by HTC (dupa cum probabil stiai..)
@sorel2003 tu te-ai uitat pe linkuri? Daca nu, acele 2 imate-uri sunt aceleasi telefoane qtek despre care se vorbeste in acest topic. Diferenta este numele lor, brandul. Toate sunt made by HTC (dupa cum probabil stiai..)
I-mate si Qtek sunt firme diferite care branduiesc aceleasi telefoane. Connex si Orange sunt exact in aceeasi postura deci e mare diferenta intre una si alta, iar faptul ca la I-mate se vinde si la Qtek nu e ca si cum ai intreba de la ce Orange se vinde C500 si la Connex n-a aparut inca.
@sorel2003 prima oara modelele astea (cele 2 HTC Tornado) au fost anuntate de QTEK pe situl Qtek.fi si NU de i-mate! Interesant este ca acum cele 2 i-mate-uri se pot cumpara in UK si Olanda conform acestei stiri. Poate si Qtek 8300/8310 sunt pe piata publica in strainatate.. n-am mai verificat...
IP-XCENTRIC parca telefoanele alea dopod au tastatura in chineza/japoneza.. deci no thanx
Ce as vrea si eu unu din modelele astea.. tot ce vrei au aproape . Daca ar fi avut si UMTS atunci erau perfecte . Ceva sper: sa fi rezolvat HTC problemele cu prafu la display pe care le are SPV C500, C550 si alte telefoane produse de ei!
IP-XCENTRIC eu nu am folosit husa la nici un telefon... Si pe situl HTC mai multe produse de-alor nu apar acolo.. (inclusiv HTC Hurricane si HTC Feeler).. Nu stiu de ce nu le au si pe astea pe situl lor.. Ask them