Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia N95 8GB
30 554 vizualizări
717 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia N95 8GB"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
Symbian
Ce țeapă și-a luat asta cu 700 ron pe un n95 fără camera foto
Symbian
"Asta" (LucianGL) sa stii ca e unul din userii cei mai cumsecade de pe mobilewave, si care a ajutat multi posesori de N70, si chiar daca nu a facut o afacere prea buna telefonul, merita putin respect, e urat sa razi sau sa te bucuri de ghinionul altuia.
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
03 iunie 2009, 10:57:49
Hotoman 03-06-2009 05:09:26
Ce țeapă și-a luat asta cu 700 ron pe un n95 fără camera foto 
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
SonyEricssonW610i
Ai dat 700 ron pe un ***** de telefon care pute din a doua zi.poftă bună. Eu cumpăr numai produse noi din o mie de motive!
Ce se agită ca un pepsi nenea asta cumsecade că i.a zis "asta.". Şi cine știe cât mai aștepți până îți vine camera făcută de chinezi pe vapor, plus taxele poștale, apoi e montatul și te tine și aia o zi
Ce se agită ca un pepsi nenea asta cumsecade că i.a zis "asta.". Şi cine știe cât mai aștepți până îți vine camera făcută de chinezi pe vapor, plus taxele poștale, apoi e montatul și te tine și aia o zi
Symbian
Sunt si tutoriale pe net. Daca te tin șpraițurile, o inlocuiesti singur. Se face economie de timp si bani.
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Symbian
Hotoman, cine mai are bani ca tine ? 
Oi fi si tu vreun becali.

Oi fi si tu vreun becali.
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
04 iunie 2009, 10:12:41 • actualizat 04 iunie 2009, 10:13:18 (1 ori)
Hotoman camera imi vine azi si azi o am montata cu garantie la ea de 1 an,asta pt doar 60 lei ,iar alea 1000 motive sunt iti zic eu pt ce sunt,si anume pt nestiinta,daca ai sti ce faci nu ai da `nshpee milioane din magazin si la prima defectiune cand te duci la service iti arunca pastila cu scapatu telefonului pe jos sau in apa detzi vine sa...de destept ce ai fost cand lai cumparat din magazin.asa ca analizeaza faptele in general si nu doar in dreptul tau ca nu ne intereseaza pe noi ce faci tu si nici nu ne va interesa.
montatul se face in maxim o ora ( iarasi vorbesti de aiurea ),asta daca binenteles in acest timp nu intervine dusu la wc,boutu cafelei,vorbitu la telefon,scarpinatu pe chelie sau trasu cu ochiu dupa minijupu lu` "aia" ce se uita dupa "ala"
si inca ceva,nu iti zic cu rautate,dar atitudinea ta nu te va ajuta la nimic prin modul tau "inteligent" de abordare.cred ca am facut destul off-topic
montatul se face in maxim o ora ( iarasi vorbesti de aiurea ),asta daca binenteles in acest timp nu intervine dusu la wc,boutu cafelei,vorbitu la telefon,scarpinatu pe chelie sau trasu cu ochiu dupa minijupu lu` "aia" ce se uita dupa "ala"
si inca ceva,nu iti zic cu rautate,dar atitudinea ta nu te va ajuta la nimic prin modul tau "inteligent" de abordare.cred ca am facut destul off-topic
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
Symbian
Ai montat camera aia meștere?
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Symbian
Da , e in intersectie la Unirii.
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
07 iunie 2009, 00:17:18 • actualizat 07 iunie 2009, 01:18:39 (2 ori)
poate nu sunt singurul care doreste acest lucru si din intamplare cineva stie un raspuns,si anume:
la acest model de telefon N95 8GB daca instalezi ceva pe cardul atasat/mass storage si din intamplare acel ceva iti ruleaza in mod ascuns , cu siguranta nu vei putea folosi conectivitatea prin cablul usb in mod mass storage ( transfer de date ) decat dupa ce vei opri acel ceva . aici intervine o problema,si anume daca sunt mai multe aplicatii ce fac acest lucru,cum fac sa anulez complet rularea lor din memoria de masa/mass storage/memoria de 8GB astfel ca eu sa pot realiza o conexiune tip transfer de date/mass storage cu succes ?
mentionez ca daca selectez modul transfer de date imi da mesajul : ``nu se poate activa modulul transfer date . memoria de masa este folosita de o alta aplicatie``
acum chiar am prea multe aplicatii si cu toate ca am anulat din setari cateva,stiu ca tot imi ruleaza in mod ascuns folosind aceasta memorie si nedandumi voie la conectarea ei directa la PC
ar fi foarte folositor o aplicatie care sa "inghete" mass storageul cand vrei sal folosesti separat si apoi sal elibereze cand ai nevoie de el
Raspuns ( imi raspund singur deorece am gasit o solutie ) : aplicatia se numeste kill me
la acest model de telefon N95 8GB daca instalezi ceva pe cardul atasat/mass storage si din intamplare acel ceva iti ruleaza in mod ascuns , cu siguranta nu vei putea folosi conectivitatea prin cablul usb in mod mass storage ( transfer de date ) decat dupa ce vei opri acel ceva . aici intervine o problema,si anume daca sunt mai multe aplicatii ce fac acest lucru,cum fac sa anulez complet rularea lor din memoria de masa/mass storage/memoria de 8GB astfel ca eu sa pot realiza o conexiune tip transfer de date/mass storage cu succes ?
mentionez ca daca selectez modul transfer de date imi da mesajul : ``nu se poate activa modulul transfer date . memoria de masa este folosita de o alta aplicatie``
acum chiar am prea multe aplicatii si cu toate ca am anulat din setari cateva,stiu ca tot imi ruleaza in mod ascuns folosind aceasta memorie si nedandumi voie la conectarea ei directa la PC
ar fi foarte folositor o aplicatie care sa "inghete" mass storageul cand vrei sal folosesti separat si apoi sal elibereze cand ai nevoie de el
Raspuns ( imi raspund singur deorece am gasit o solutie ) : aplicatia se numeste kill me
Symbian
LucianGL: Functioneaza bine obiectivul foto/video nou?
Începător
26 mesaje
din 06/03/2009
08 iunie 2009, 22:08:10
Salut baieti! Cine ma ajuta si pe mine
am un tel n95 8gb si am vrut sa al deblochez ca era blocat pe vodafon si am pus ultima versiune de software pe el v31.0.015 rm-320 si e tot bine mia bagat si Lb. Romana dar nu am semnal si nu ami merge pe nici o retea si am tot ancercat de trei ori pana acuma si nu am dat de nici un product code care sa ami deblocheze si retelele.
am un tel n95 8gb si am vrut sa al deblochez ca era blocat pe vodafon si am pus ultima versiune de software pe el v31.0.015 rm-320 si e tot bine mia bagat si Lb. Romana dar nu am semnal si nu ami merge pe nici o retea si am tot ancercat de trei ori pana acuma si nu am dat de nici un product code care sa ami deblocheze si retelele. MW Luver
176 mesaje
din 03/09/2008
09 iunie 2009, 00:52:00 • actualizat 09 iunie 2009, 00:53:14 (1 ori)
Pentru decodare te sfatuiesc sa folosesti un service, e mult mai bine asa. La mine in Pitesti costa doar 70 RON decodarea si in 15 minute e gata. Daca vrei sa incerci acasa iti pot da un tutorial insa iti trebuie un cablu serial si nu garantez 100% ca va merge tutorialul.
LATE EDIT: pai din cate stiu eu cu product code poti doar sa inlaturi brandul, nu prea merge sa`l decodezi asa, rareori sa functioneze.
LATE EDIT: pai din cate stiu eu cu product code poti doar sa inlaturi brandul, nu prea merge sa`l decodezi asa, rareori sa functioneze.
Începător
26 mesaje
din 06/03/2009
09 iunie 2009, 14:53:20 • actualizat 09 iunie 2009, 14:58:04 (1 ori)
[color=OK! As vrea sa an cerc si cu tutorialul tau daca mil dai thecrazyman64]null[/color]
OK! As vrea sa an cerc si cu tutorialul tau daca mil dai thecrazyman64. intra pe mes sa vorbim
Note: Posts were merged
OK! As vrea sa an cerc si cu tutorialul tau daca mil dai thecrazyman64. intra pe mes sa vorbim
Note: Posts were merged
Începător
26 mesaje
din 06/03/2009
09 iunie 2009, 18:38:16
Chiar nu stiti nici unul cum pot sa ami deblochezi sim-u la telefonu asta? n95 8gb v31.0.015 rm-320
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 10 ani
463
516 127 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter