Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
09 noiembrie 2007, 16:05:59 • actualizat 09 noiembrie 2007, 16:07:31 (1 ori)
mautamam 09-11-2007 15:45:14
dak vreti sa va pierdeti nopti afland ceva si sa dati gratis e bine.dar acest topic e facut pt cei ce m-au sustinut.si nu iti convine sa tragi cu 30 -40 kilo fara restrictii de la providerul tau?si sa tragi super de pe extern?dar stai ca voi sunteti mai rai ca italienii.tu ai preda gratis intr-o scoala?daca da la ce scoala la cea a misoginilor?dumnezeu sa te ierte,pacatosule
Hai ca esti simpatic, pe bune. Stii macar ce inseamna intern si extern la un ISP? Sa nu-mi zici ca Orange da acum si viteze metro? Pai la ce ma mai incurc eu cu UPC mai frate, vinde-mi ma o sacosa de net dinasta miraculos. Tragi oricum cu 30-40 de kilo pe unlimited, dar asta cu 3G. Cum poti zice ca tragi cu viteza asta pe GPRS, cand ala saracu duce deabia 10-12 kilo, aia e limita, nu se poate mai mult din punct de vedere hardware. ... Stau cateodata si ma mir, ce tupeu si cata imaginatie au unii... si cat de multi prosti de pun boru`
09 noiembrie 2007, 18:36:21 • actualizat 09 noiembrie 2007, 18:43:00 (1 ori)
am incercat eu aplicatia,iar mess-ul merge perfect;iar de configurat...nu e greu,bagi proxy si port,dai connect,si selectezi aplicatia pe care vrei sa o tunnel-eze...
am incercat eu aplicatia,iar mess-ul merge perfect;iar de configurat...nu e greu,bagi proxy si port,dai connect,si selectezi aplicatia pe care vrei sa o tunnel-eze...
proxy-ul si portu orange? mie nu imi merge sa selectez programu de ce?